Aktiv Innherred AS har endret daglig leder. Marius Flataune Solli er ny daglig leder i eiendomsmeglerfirmaet, som tidligere har hatt Kristen Fostad som leder.

Badeball Media AS har skiftet forretningsadresse fra Helge Ingstads veg 9 til Helge Ingstads veg 17 i Levanger fra 14. oktober.

Selskapet ble etablert i oktober 2015 av Karl Jørgen Martinen, for å drive redaksjonell eller kommersiell medieproduksjon og kursvirksomhet.

Flatanger Fritid AS har endret forretningsadresse fra Gladsøya i Flatanger til Sagbrukstomta 4I i Levanger fra 14. oktober. Selskapet ble stiftet i Levanger i 2000 av Ole Andreas Hustad for å utvikle og drive ferie- og fritidstilbud.

Lockbox Film AS har flyttet fra Fagerheim allé 30 i Trondheim til Bjørnangvegen 6 på Skogn fra 13. oktober. Bak selskapet står Richard Bjørvik Grande, som blant annet har laget skrekkomediefilmen Grendel.

Selskapet ble etablert 27. juni i år, og har Ørjan Berg Brenne som styreleder.

Malermester Bjørås AS har endret styret. Lars Erik Bjørnås er fortsatt styreleder, mens Johannes Nikolai Pettersen går inn som varamedlem i styret.

Betong & Design AS i Verdal har endret styret. Rune Sagvold er styreleder, mens Arild Rotmo er styremedlem. Selskapet ble etablert i mars 2014 for å oppføre bygninger.

Din Anleggsgartner Frank Tørresen Opsahl har flyttet virksomheten fra Rognvegen 347 i Sparbu til Asbjørnsens gate 5 i Verdal fra 14. oktober.

GV Reklame AS har innfusjonert Vtruck AS i virksomheten. Vtruck holder til på samme forretningsadresse, og eies av GV Reklame-innehaver Ole Gunnar Vestvik.

Selskapet har fremstilt og solgt stylingutstyr til lastebiler og andre lignende produkter. GV Reklame AS har vært eneeier i selskapet.

Vidar Nordskag i Verdal har registrert Nordskag Holding AS i Foretaksregisteret fra 17. oktober.

Selskapet skal delta i andre virksomheter og annen type investeringsvirksomhet, og har en startkapital på 30.000 kroner. Han er både daglig leder og styreleder i selskapet.

Ketil Falstad er daglig leder i selskapet Scandic Autosalg AS, som ble registrert i Foretaksregisteret 16. oktober.

Selskapet har forretningsadresse i Venusvegen 13B i Verdal, og skal kjøpe og selge motorkjøretøy og andre produkter og tjenester i tilknytning til bilsalg.

Selskapet har 50.000 kroner i startkapital. Olav Einar Falstad fra Levanger er styreleder i selskapet. Falstad er også mannen bak Scandic Shine, som er en av Norges største nettbutikker for bilpleieprodukter med hovedkontor på Ørin i Verdal.