LFK har fire poeng opp til Ull/Kisa på sjetteplass, som er siste kvalifiseringsplass for Eliteserien. Med tre gjenstående kamper, deriblant mot Ull/Kisa på Moan i siste runde, tror trener Magnus Powell at det blir svært tøft å sikre kvalikplass.

–Vi gjør det vi pleier å gjøre før enhver kamp, og vi fokuserer på oss selv. Nå er det viktig at alle spillerne blir friske, siden vi har hatt noen småforkjølelser etter at spillerne ble stående utendørs på Aspmyra etter Bodø/Glimt-kampen (på grunn av evakuering, journ.anm.), sier Magnus Powell.

Søndag venter hjemmekamp mot Florø søndag klokken 18 på Levanger stadion. Deretter venter Mjøndalen borte før sesongavslutningen mot Ullensaker/Kisa søndag 5. november på Moan. Samtidig tar de med seg en svært god opptur fra Bodø/Glimt-kampen på Aspmyra 15. oktober, hvor Levanger knuste serievinneren 3–1.

Blir friske

Han har god tro på en helt frisk og rask spillegruppe til kamphelgen, hvor det spilles to viktige LFK-kamper.

–Jeg håper at alle er klare til helgen. Vi har jo også en viktig opprykkskamp for LFK2 på lørdag, før A-laget spiller på søndag, sier Powell.

LFK2 leder 4. divisjon avdeling 1 med sine 47 poeng, men har Namsos pustende i ryggen før aller siste serierunde. Mens LFK2 har 47 poeng, ligger Namsos like bak med 46 poeng foran Trygg/Lade på 45 poeng. Dermed blir det en real batalje av et toppoppgjør for andrelaget, som møter nettopp Trygg/Lade på bortebane lørdag klokken 16. Andrelaget kan dårligst bli nummer tre, men Powell er klar på at de går for opprykk.

Samtidig går tankene automatisk videre til kampen om kvalikplass til Eliteserien.

–Tror du kvalifiseringsplassen er innen rekkevidde?

–Jeg tror det kan være kjørt. Ull/Kisa er i kjempeform. Men vi skal prøve det vi kan, selv om vi møter tøffe lag i de siste tre kampene. Uansett tar vi med oss alt det positive fra Bodø-kampen, og vi skal prøve å gjenskape den prestasjonen, sier Powell.

Har begynt å pakke

De tre lagene som gjenstår å møte ligger henholdsvis på 8.-, 4.- og 6.-plass på tabellen. Mens Florø ligger fire poeng bak LFK, står Ull/Kisa med fire poengs ledelse på LFK med sine 42 poeng. Mjøndalen ligger på fjerdeplassen med 46 poeng.

–Motivasjonen vår er å slå Ranheim på tabellen, sier Powell.

Nå gjør han seg også klar til å pakke kofferten, i og med at kontrakten utløper etter sesongslutt. Han fornyet i sommer ikke kontrakten med LFK, og søker nå nye utfordringer.

–Det er så klart litt vemodig, men det er samtidig en del av livet og ikke noe nytt i denne bransjen. Jeg skal uansett gi alt i jobben ut sesongen, og tenker ikke på andre jobber før det, sier han.

–Har du fått andre trenertilbud per nå?

–Nei, jeg fokuserer bare på LFK, sier Powell.