Klokken 18:17 ble det meldt om en overstadig beruset jente i en rundkjøring ved Gråmyra. Politiet dro til stedet og undersøkte forholdet. Jenta klarte seg selv etterhvert. Dette melder politet via twitter.

18:40 tweetet politiet om en mann som hadde kastet en sykkel i en buss gjentatte ganger. Politiet dro til stedet og fikk beskjed om at sjåføren hadde kjennskap til gjerningsmannen. Sjåføren ville forsøke å få ordnet en løsning dagen etter.

Klokken 19:48 ble det meldt om to mørkkledde fotgjengere på vei nordgående i sørgående felt ved Ronglan. Politiet kjørte for å se etter de, men kunne ikke observere de da de kom til stedet, meldes det på twitter 20:07.

Ved midnatt fikk politiet en melding om en hensatt rullestol som sto faretruende nærme togskinnene ved Levanger stasjon. Politiet dro til stedet og fikk flyttet rullestolen. De har ikke kjennskap til eieren av stolen, men mest trolig mente de at det dreide seg om ungdommer som hadde lekt seg.

Klokken 23:50 fikk politiet melding om en svært beruset kvinne ved jernbaneovergangen ved Nordgata i Verdal. De dro til stedet og fikk sendt kvinnen med en ambulanse.