Odd Einar Aarmo er daglig leder i det nyetablerte aksjeselskapet BE Johannes Bruns gate 8 Verdal AS. Selskapet skal investere i aksjer og lignende, og har en startkapital på 100.000 kroner. Arild Oddmund Berg fra Ekne er styreleder i selskapet, mens Aarmo er styremedlem. Selskapet ble registrert i Foretaksregisteret 11. desember. Arild Berg er for øvrig mannen bak Berg Eiendom, som har utviklet kjøpesenterområdet ved Magneten og Moafjæra, som nå er i ferd med å videreutvikles til bydelen Levanger Sør.

Bobehandlingen i konkursboet til selskapet Holgersen Karl Otto i Levanger er innstilt fordi boets midler ikke kan dekke omkostningene ved fortsatt behandling. Konkursen ble åpnet i januar 2014.

Aksjeselskapet Phonemark AS i Husbygrenda i Åsen er slettet fra Foretaksregisteret fra 14. desember. Selskapet ble meldt oppløst 5. juli i år, hvor John Anders Bugdø Husby var oppført som avviklingsstyrets leder. Selskapet ble etablert i januar 2013 for å drive internettsalg av tekniske løsninger til bedrifter.

Pier Offshore Management Services AS ved Gamle E6 656 på Ronglan har skiftet navn til Pier AS. Selskapet ledes av Erling Andreas Ronglan, som ble oppført som daglig leder 8. desember i år. Selskapet ble etablert i Trondheim i august 2011 for å tilby personell- og servicetjenester til mobile bore- og produksjonsenheter. 8. desember endret selskapet også styret, hvor Christian Huseby fra Oslo er styreleder. Willy Arne Tørhaug og Erling Andreas Ronglan er styremedlemmer. Tørhaug og Ronglan er nye styremedlemmer.

Platon Utbyggingsselskap AS i Byborgvegen 20B i Levanger er slettet fra Foretaksregisteret etter at selskapet fusjonerte med Platon Eiendom AS i Stjørdal. Utbyggingsselskapet ble etablert i oktober 2013 i Levanger for å leie ut, utvikle, kjøpe og selge eiendom. Jon Ole Berg er administrerende direktør i Platon Eiendom, som har overtatt utbyggingsselskapet med fusjonering. Selskapet eies av Bjørn Hajem Brenne og Jon Ole Berg via holdingselskaper. Selskapet eier en andel i blant annet Levanger Fjordhotell Eiendom AS.

Stefans Transport har flyttet fra Fiskviksjøen 66 i Stjørdal til Sandvikvegen 159 i Åsenfjord fra 7. desember. Selskapet driver oppføring, vedlikehold og ombygging av bygninger, snekkerarbeid og transport av stykkgods, og innehas av Stefan Skrifvars.

Tat Vedlikehold DA i Mønsterhaugvegen 101 A på Skogn er meldt oppløst fra 14. desember. Selskapet ble etablert i Oslo i juni 2006 som et vedlikeholdsselskap for hus og hage og snekkeroppdrag. Fra samme dato utgår daglig leder fra selskapet.

Trones Touring er slettet fra Foretaksregisteret fra 9. desember. Dagen før ble bobehandlingen i konkursboet innstilt på grunn av at boets midler ikke kan dekke omkostningene. Oppbudet ble registrert 7. februar i år for reiseselskapet i Håkon den Godes gate i Levanger, hvor John Erik Sporild var daglig leder.

Tore Stokdal er daglig leder og styreleder i det nyetablerte aksjeselskapet A-Bygg Snekkerservice. Selskapet ble etablert 12. desember, og skal drive snekkerarbeid på bygninger. Selskapet har 30.000 kroner i startkapital, og har forretningsadresse i Øvre Brannanveg 35 i Verdal.

Baglan Samdrift DA i Baglan i Vinne har endret sine deltakere. Liv Helen Bye fratrer i selskapet, med sin andel på 30 prosent. Snorre Løvstad har 70 prosent av selskapet. Samdriften ble etablert i november 2003 for å drive felles fõr-, melk- og kjøttproduksjon.

Byggmesteran AS i Russervegen 6 i Verdal har endret styre. Arnstein Ansnes fra Steinkjer er styreleder, og har med seg Egil Arnold Grande, Torbjørn Leirset, Liv Irene Grande og Lars Petter Sjøvold i styret.

Front Eiendomsutvikling AS er slettet fra Foretaksregisteret fra 11. desember, etter fusjonen med Sydinns AS i Neptunvegen 6 i Verdal. Fusjonen ble registrert 23. oktober i år.

Joli Invest AS i Ringlevegen 8 i Verdal har gjennomført en fisjon, hvor Lui Invest AS ble etablert og registrert i Foretaksregisteret 7. desember i år. Sistnevnte selskap innehas av Lina Haugen Solstad i Furuvegen 27 i Verdal. Hun er styreleder, og har med seg Sven Oddne Haugen i selskapet, som skal investere i andre selskaper. Hun har vært administrerende direktør og medeier i Joli Invest AS sammen med Jonny Haugen. Ny kapital i Joli Invest AS er 505.000 kroner, som er en halvering av registrert kapital i forkant av fisjonen. Lui Invest AS har samme kapital.

Tomas Iver Hallem i Verdalsmelk DA.

har skiftet daglig leder. Morten Hallem er nå daglig leder i selskapet fra 13. desember. Selskapet har delt ansvar, hvor Morten Hallem eier 47,75 prosent og Tomas Iver Hallem eier 52,25 prosent i selskapet som eier en driftsbygning og driver felles gress- og kornproduksjon, samt melk- og kjøttproduksjon. Selskapet ble etablert i februar 2003, og delte den gang ansvaret mellom Tomas Iver Hallem, Jostein Olav Grande, Nils Hallem, Steinar Johansen og Paul Sverre Røe.