Politiet meldte ved 14.45-tiden på Twitter om en trafikkulykke med to biler i Mulelia. Alle personer skal ha kommet seg ut av bilene på egen hånd.

Rusmistanke

Ulykken skjedde da en sørgående personbil havnet over i feil kjørebane, og kolliderte i siden med sølvgrå stasjonsvogn. Vår mann på ulykkesstedet opplyser at politiet skal ha mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand av føreren av bilen som var skyld i ulykken. Vedkommende blir rutinemessig brakt inn til legevakta for å avlegge blodprøve.

- Det tar noen dager før vi får svar på prøven, opplyser operasjonssentralen hos politiet i kveld.

Stengt E6

Det skal totalt ha vært fem personer involvert i ulykken, og en av dem er fraktet til sykehus for en legesjekk. Vedkommendes tilstand er ikke kjent ved 20-tiden søndag. Ulykken skjedde midt mellom avkjøringen til Gamle Kongeveg og innkjøringen til Innherred Renovasjon, på en strekning der det har skjedd en rekke bilulykker de siste årene. Det skal ikke være spesielt glatt på ulykkesstedet.

- E6 ble stengt, og man kom raskt i gang med arbeidet med å fjerne bilene. Det var omkjøring på Gamle Kongeveg, sier vår utsendte ved 15.40-tiden.