Kommende fredag åpner Mintage Loungebar i Steinkjer. I Trønder-Avisas omtale av åpningen forteller sushi-gründer Kent Olav Ferstad at det kan bli starten på en kjede med tilsvarende etableringer der det allerede er Mintage sushirestauranter.

Det betyr blant annet Levanger.

I Steinkjer består det nye tilbudet av en velutstyrt bar og et kjøkken hvor det skal lages fingermat og småretter. Kort og godt skal folk få mulighet til å få seg nattmat, og Ferstad & co har søkt om å få holde åpent til halv fire på natta.

– Jeg tror en time lenger åpningstid vil kunne gjøre det roligere i byen, blant annet fordi det blir mindre press på å finne seg drosje, sier han til Trønder-Avisa.

I sin egen omtale av konseptet på Facebook beskrives loungebaren som en hybrid mellom bar og restaurant, der hjemmelagde drinker, bordservice og fingermat skal gi kos gjennom hele kvelden.

Det skal være gratis å komme inn, mulig å reservere bord, bakgrunnsmusikken blir moderat og utestedet skal hjelpe til med taxibestilling. Matserveringen blir i hvert fall til klokken 02.00.

Aldersgrensen blir dessuten hele 23 år.