I kjølvannet av det de omtaler som en voldshendelse begått i området Løvåstomta i Levanger natt til søndag 14. januar ønsker politiet hjelp i etterforskningen.

Rundt midnatt

Hendelsen skal ha skjedd like etter midnatt, og politiet oppgir klokken 00.10 som et cirkatidspunkt. Det er sannsynlig at to vitner kan ha opplysninger i saken.

- I den forbindelse ønsker politiet å komme i kontakt med to unge menn som gikk nedover Jamtveien i Brusvebakken i retning byen cirka klokka 00.15-00.30 natt til søndag. De gikk på høyre side av veien, fortsatte over Brusvebrua og videre inn mot Levanger sentrum, forteller etterforskningsleder Tor Klevmo ved Levanger lensmannskontor.

En høy og en kortere

Den ene av de to etterlyste vitnene er cirka 190 centimeter høy, slank og sannsynligvis mellom 20 og 30 år gammel. Politiet har ingen beskrivelser utover det.

Den andre var mye kortere, cirka 160-170 centimeter. Slank, og sannsynligvis også i 20-årene. Vedkommende er muligens kortklipt og skinnet over ørene. Han var muligens kledd i en lys blå jakke med høy krave.

- Vi ber om at aktuelle vitner tar kontakt med politiet på telefon 02800, sier Tor Klevmo. Han tilføyer at en politibil, en uniformert Passat, kjørte forbi de to vitnene mens de gikk nedover Brsuvebakken og Brusvebrua.

Vil gjerne ha andre tips også

Dersom andre også har oppholdt seg i nærheten eller sett noe i det aktuelle tidsrommet, tar politiet gjerne imot tips og henvendelser.

Etterforskningslederen vil av hensynet til etterforskning og omstendigheter ikke si noe om hva voldshendelsen har bestått i.