Det er butikken Sport Outlet som nå skal innta Levanger. Kjeden, som i dag har 49 butikker spredt over hele landet, jobber med merkevarer fra ulike sport- og fritidsleverandører.

Kjedens visjon er å kjøpe varepartier med klær og utstyr som har måtte vike for de nyeste motene og selge dette unna billigst mulig. Butikken skal nå etablere seg i de gamle lokalene til utstyrsleverandøren Easygrow, like ved Sprek treningssenter i Moafjæra. Easygrow skal i løpet av vinteren flytte inn i nye lokaler på Gråmyra.

Vil ikke utkonkurrere noen

Daglig leder og medeier for butikkene i Trondheim, Namsos og Levanger, Elias Knutsen, sier dette er et område med god utvikling og at det er viktig for dem å være tilstede der.

- Vi er klar over at det er flere gode sportsbutikker i området fra før. Det er litt av grunnen til at vi velger å være der. Vi er ikke ute etter å utkonkurrere noen, men heller leve godt side om side. Med flere aktører på området vil det bli bedre utvalg og flere valgmuligheter for kundene, det er positivt for alle, sier Knutsen til Innherred.

- Stor tro på Levanger

Lokalet de flytter inn i er på hele 750 kvadratmeter og butikken vil ha rundt åtte ansatte, inkludert ekstrahjelper. Sport Outlet har begynt å utlyse disse stillingene nå.

- Vi er selvfølgelig spent på søknadene som kommer inn, men vi håper mange er våkne og benytter muligheten til å jobbe for en kjede i god utvikling, sier han.

Knutsen sier de foreløpig er i rute før den planlagte åpningen i mars.

- Travelt blir det, men det skal det også være før åpning av butikk. Vi har stor tro på Levanger og ser frem til å åpne dørene, sier han.