Det var ved 21.45-tida onsdag kveld at nødetatene rykket ut til E6 i Verdal.

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i nærheten av avkjøringen til Kværner i Verdal. Ulykken har skjedd nord for avkjøringen.

Det skal være et sammenstøt mellom lastebil og personbil.

Det skal være en person i hvert kjøretøy. Fører av personbil  ble sittende fastklemt i bilen etter ulykken.

Frigjort og kjørt til sykehuset

Innherred snakket med operasjonsleder Stig Roger Olsen hos politiet i Nord-Trøndelag klokka 22.30.

Han kan fortelle at mannen i personbilen nå er frigjort.

- Han er kjørt til Sykehuset Levanger, sier Olsen som ikke har opplysninger om mannen fraktes videre til Trondheim. Han har heller ingen opplysninger om mannens tilstand.

Til adressa.no sier innsatsleder Per Henrik Bykvist at føreren av personbilen er alvorlig skadd. Ifølge Bykvist tyder politiets undersøkelser på at personbilen kom over i feil kjørefelt på vei nordover på E6.

Føreren av lastebilen framstår som uskadd, men blir også fulgt opp av helsepersonell. Han er kjørt til legevakta i Levanger.

Det var en møteulykke

Det var to menn i de to bilene. Politiet har ikke opplysninger hvor de to kommer fram.

Ulykken skjedde som en møteulykke, der lastebilen kom fra nord og personbilen kom sørfra. Olsen har ingen detaljer om hvordan sammenstøtet mellom de to bilene skjedde.

Politiet er nå på åstedet og gjør undersøkelser på ulykkesstedet. Det skjer ved tekniske undersøkelser og gjennom vitneforklaringer.

Etter ulykken ble det fortalt om lange køer begge veger på E6.

Uviss tilstand

Klokken ti over ett meldte politiet at vegen var åpen for fri ferdsel.

De har torsdag morgen ingen nye opplysninger om personbil-førerens tilstand. Men vedkommende ble fraktet fra Sykehuset Levanger videre til St. Olavs hospital i Trondheim.

Verken Sykehuset Levanger eller St. Olavs hospital har sendt ut noen pressemelding om tilstanden, slik de vanligvis gjør etter ulykker og hendelser.