– Jeg har en god følelse, og stemningen i troppen er veldig bra, sier Andreas Holmberg etter formiddagens trening på Moan.

Per Verner Rønning er tilbake, og går selvsagt rett inn på laget søndag.

Etter den siste treningen er det mye som peker mot en 5-4-1-formasjon i lokalderbyet i fjæra. Vi tror Holmberg velger å kjøre med fem mann bak, slik at backene Sørmo og Nilsson får mer offensive roller enn tidligere. Midtforsvaret vil nok bestå av Berger, Rønning og Nordberg. Lagene kjenner hverandre ut og inn, men Ranheim kan komme til å møte et LFK som mønstrer annerledes enn de har gjort før.

Framover på banen er det mer usikkert hvem svensken velger. Adria Mateo Lopez og Ørjan Hopen ligger godt an til å bekle de sentrale posisjonene, mens Simen Raaen Sandmæl og Kaj Leo í Bartalsstovu trolig får kantoppgavene. Sistnevnte er LFKs eneste landslagsspiller, og reiser rett fra Ranheim til EM-kvalik for Færøyene mot Ungarn.

Braaten skadet

Søndag må Levanger som kjent klare seg uten sin beste spiller i år, Benjamin Stokke. Det betyr trolig at Bendik Bye starter alene på topp mot sine gamle lagkamerater.

– Det blir tøft, men vi gleder oss, sier den svenske treneren, som må unnvære skadde Vegard Braaten. Den unge, lovende verdalingen Andreas Lykke Strand er for øvrig tilbake i troppen.