0 - 1: 26 minutter. Levanger tok ledelsen etter en scoring av Tom Erik Nordberg. Mateo Lopez la inn på bakerste stolpe, der sto Bartalssovu som fikk ballen videre til Nordberg. Sistnevnte stangetballen i mål, og dermed tok bortelaget ledelsen i kampen.

1 - 1: 39 minutter. Ranheim utliknet ved Robert Stene, som fikk en ball i bakrom fra Kristian Rømo Skille. Stene var sikker alene med keeper Ola Rygg.

2 - 1: 53 minutter. Etter en stor Levanger-sjanse ved Simen Sandmæl satte Ranheim-keeper Even Barli raskt i gang ut til Torgil Øwre Gjertsen, som tok med seg ballen rundt 40 meter før han skjøt ballen i mål fra 16-metersstreken.

2 - 2: 75 minutter. Ørjan Hopen fikk en pasning fra Tom Erik Nordberg da LFK angrep med mange spillere. Hopen dundret ballen i nærmeste hjørne for keeper.

3 - 2: 92 minutter: Jo Sondre Aas scoret for Ranheim. Magnus Blakstad fikk ballen på 16-meteren, og flikket den videre til Aas, som satte ballen utagbart til side for LFK-keeper Ola Rygg.