Verdal-trener Jann Rindsem er fullt klar over at alle ser på Verdal som store favoritter før møtet med Strindheim2 på Coop Arena søndag ettermiddag klokken 16.00. Det til tross for at det motsatte oppgjøret ikke ble avgjørt før på et straffespark på overtid.

– Strindheim-rekruttene er et ganske uforutsigbart motspill, beskriver Rindsem, som imidlertid har stor tro på at Verdal er så mye sterkere enn gjestene at de skal ta tre poeng. Det er heller ingen bønn om annet for Verdal, som sist helg fikk tilbake troen på at et opprykk fortsatt er mulig.

Tror de andre kan rote

I midtuka vant riktignok Kolstad 3-2 mot NTNUI i en fremskutt kamp, og er seks poeng foran på tabellen. Med verdalsseier er avstanden tilbake på tre poeng når tre serierunder gjenstår. RBK2 vil med meget stor sannsynlighet også holde avstanden på tre poeng etter sitt møte med Namsos mandag.

– Jeg har en god følelse, sier Rindsem. Han tror nemlig at Kolstad kan tape serieavslutningen sin mot Sverresborg og at RBK2 kan få trøbbel både med Strindheim2 og Steinkjer i sluttfasen.

– Vi kan ikke gjøre annet enn å vinne våre kamper. Tar vi de siste fire, ender vi på 60 poeng. Det er meget bra, uansett hvilken plassering vi får.

Flere spillere ute

Mot Strindheim2 må Rindsem klare seg uten Sverre Andre Valstad, som sliter for mye med sin skade i beinet. Tobias Luvenberg er også høyst tvilsom etter å ha pådratt seg en skulderskade på jobb. Hans Kristian Nordvoll har vært på antibiotika denne uka, men er på bedringens veg og blir trolig med i troppen. Petter Dragsten har trent lite den siste uka, og er neppe med i noen startoppstilling han heller.

– Vi har bra bredde i troppen, og vi har trent bra og hardt i det siste, sier Rindsem.

Han føler at spillerne har responert bra på de tidligere uttalelsene i høst om at den som har tenkt å være med til neste år, må vise det i innspurten av årets sesong. På Innherred.no har lokalavisa gått gjennom det gjenstående kampprogrammet for alle opprykkskandidatene, og spår at Kolstad til slutt rykker opp. Det til tross for at Verdal forventes å vinne alle de siste fire kampene.