Allerede i sommer trente Surnadal-spilleren Bjørnar Dalsegg Sæter med Verdal, og spilte treningskampen mot Stjørdals-Blink, men har pendlet hjem for å spille kamper i høst.

Vil se an avdelingsoppsettet

Verdal-trener Jann Rindsem mente i august at Sæter kunne «signere når som helst» i høst, men etter at Surnadal sikret opprykk i helgen med 3-1-seier borte mot Midsund sier Sæter til avisa Driva at han ikke har bestemt seg for hvor han skal spille neste sesong.

– Blir det en ren sunnmørsserie er det uaktuelt å fortsette i Surnadal, men havner laget i en trønderserie kan det være hipp som happ, uttaler han til avisa.

Hvis Sæter skal vente til avdelingsppsettet for 2016 kommer, vil han ikke bestemme seg før i slutten av november, som tradisjonelt er tidspunktet for offentliggjøringen av dette.

Klubben hindrer ikke

Uansett vil han diskutere saken med Surnadal-trener Webjørn Holten, som ikke er uvillig til å slippe sin spissjuvel.

– Bjørnar er god nok til å score mål både i 2. og 1. divisjon. Han fortjener å prøve seg på et høyere nivå, så det er jeg åpen for å diskutere, sier han.

Fortsatt gjenstår det to kamper for Surnadal i 4. divisjon. Bjørnar Dalsegg Sæter lover at laget ikke skal slutte å score mål, og at de skal ta seks poeng til. I opprykkskampen scoret han sine mål nummer 41 og 42 på 21 offisielle kamper denne sesongen.

HAR IKKE BESTEMT SEG: Dagens oppslag i Driva forteller at Surnadal-spiller Bjørnar Dalsegg Sæter (øverst til venstre) vil vente med å avgjøre hvor han spiller neste sesong.