I hele den første omgangen var det ett lag på banen. Sandnes Ulf kjørte over Levanger fullstendig. De hadde alt av banespill og sjanser.

I det 18. spilleminutt satt den for hjemmelaget. De hadde hatt et massivt press lenge, og etter en corner la Helle igjen til Eriksen som fyrte av fra 25 meter og rett i lengste kryss. Et kremmerhus av en scoring fra den langreiste mannen.

Vertene kjørte over Levanger hele omgangen. De hadde flust med sjanser til å øke ledelsen, men det ville seg ikke. Rygg hadde en solid omgang, og tok det meste som kom. Levanger var egentlig aldri i nærheten, og fikk nesten ikke låne ballen. Likevel skulle de lure til seg et mål på tampen av omgangen. På overtid skulle Flatgård plutselig våkne til liv etter en svak omgang. Han skaffet gjestene et hjørnespark som skulle vise seg å være gull verdt. Hopen slo hjørnesparket inn til Verner Rønning. Han fyrte av mot mål, og Flatgård fikk pirket ballen bak keeper og i mål. Helt mot spillets gang, klarte gjestene å utligne i siste spilleminutt.

Mesterlig opphenting

Den andre omgangen startet som den første sluttet. Sandnes Ulf hadde full kontroll, og presset stadig på. Etter 61 spilte minutter kom scoringen. Verner Rønning skulle klarere ballen unna, men misset fullstendig. Skjølsvik utnyttet tabben, og snappet opp ballen. Alene med Rygg var han iskald, og satte inn 2-1 til Sandnes Ulf.

Etter scoringen fortsatte de å presse på i noen minutter, men Ola Rygg tok alt som kom. Plutselig sluknet Sandnes Ulf fullstendig. Levanger kom inn i kampen, og tok gradvis over. Etter noen rolige minutter, endret kampbildet seg totalt. Sandmæl spilte en glitrende stikker gjennom til Bye, som kom alene med keeper. Levangers toppscorer var iskald alene med keeper og satte utligningen. Nok en gang var det balanse i regnskapet.

Levanger fortsatte å presse på. De tok over kampen fullstendig, og jaktet den siste scoringen. De hadde mange gode muligheter, og malte på. Fire minutter på overtid, skulle den mesterlige opphentingen være et faktum. Benjamin Stokke, som for øvrig hadde en svak kamp, fikk tråklet seg forbi to spillere. Han spilte ut til innbytter Kaj Leo I Bartalsstovu, som utfordret backen. Han fikk lagt inn foran mål, og der sto Sandnesspiller Kryger. Unggutten satte ballen i eget nett, og vips hadde Levanger snudd kampen. Etter angrepet blåste dommeren av, og tre uhyre viktige poeng i kampen om fornyet plass i OBOS-ligaen var et faktum.

Levanger hadde matchvinnere i begge ender i dag. Ola Rygg sto en fantastisk kamp i mål for gjestene. Han var en levende vegg, og var grunnen til at Levanger ikke slapp inn mål i den drøye timen da Sandnes rundspilte de. I den andre enden var Bye. Han var en stadig trussel, og fikk satt utligningen. Kaj Leo I Bartalsstovu hadde et friskt innhopp, og fosset oppover høyresida da Levanger hadde endret kampbilde. Et godt bytte av trener Holmberg.

Fortsatt under streken

Selv om de tok tre uhyre viktige poeng i dag, er Levanger enda under streken. De har to poeng opp til sikker grunn, og er nok nødt til å vinne de siste kampene skal de ha en sjanse. De møter Follo borte i neste runde, før Sogndal venter hjemme. Vinner de mot Follo, går de forbi de. Sogndal har ikke noe å spille for, etter at de sikret seg opprykk i dag. Levanger har virkelig en sjanse til å berge nå, og det blir en spennende periode fremover.