Lagene lenger opp i divisjonene er godt i gang med forberedelsene til en ny fotballsesong. Det er de også i 5. divisjonsklubben Nessegutten, som på sin Facebook-side konkluderer med at de er i rute til sesongstart.

– Vi har startet rolig i januar med ei trening i uka, men dobler treningsmengdene i februar, opplyser klubben.

Ødela opprykksfesten

Spillerstallen vil i stor grad bestå av de samme som i fjor gjorde det over all forventning etter opprykket til 5. divisjon. Sesongen endte med fjerdeplass, men laget var det eneste som klarte å ta poeng fra suverene Lånke.

Tre spillere blir borte kommende sesong på grunn av førstegangstjeneste. Til gjengjeld jobbes det godt på juniornivå, og flere G16- og G19-spillere forventes å ta steget inn i seniorenes rekker. I tillegg jobber klubben med et par spillere utenfra og noen mulige comeback i den røde trøya.

– I tillegg til seriespillet skal vi delta i OBOS Cup. I første omgang skal vi møte Gimse, Leik og Egge, fortelles det fra Sportsklubben Nessegutten.

Trøndermesterskap

OBOS Cup, som er en regional utgave av den vanlige cupen for lag i lavere divisjoner, er noen steder i landet gjennomført i flere sesonger. I fjor var den første hvor det ble kåret en trøndersk mester. Ørland gikk til topps, etter å ha slått Innherred 2-1 i finalen i ABRA-hallen 24. oktober.