Tirsdag kveld spilte Aasguten og Neset begge lags første treningskamp for året i Abrahallen i Malvik. Der deler lagene bane en kveld i uka. Denne uka brukte de hele banen sammen, og møttes til et rivende lokaloppgjør.

Aasguten hadde mye ball i starten, men likte Nesets høye press dårlig. Frode J. Presthus og Benjamin Skogen sørget tidlig for 2-0 til Neset, går det frem av kampreferatet på Aasgutens hjemmeside.

Tofotstakling

Like etterpå pådro Kevin Kvamvold seg rødt kort i en tofotstakling mot Aasgutens Stian Venseth. Siden det var treningskamp, lot Aasguten motstanderlaget sette inn en ny spiller.

Presthus ordnet også 3-0, mens Odd Kristian Krogh stod bak 4-0, som var stillingen til første pause.

Tre omganger

Ja, for treningskampen ble nærmest på hockeyvis spilt i tre omganger, på 30, 25 og 25 minutter.

I andre omgang ble det mange bytter på lagene, og mer rotete. Skogen ble også tomålsscorer, og sørget for 5-0 til Neset, som rykket ned til 4. divisjon etter fjorårssesongen. Aasguten på sin side, satser for fullt i 5. divisjon.

Henrik Aalberg satte inn Aasgutens første redusering, og like etter det klarte Neset å pådra seg nok en utvisning. Denne gangen i form av kampens andre gule kort til Magnus Rekkebo.

Ble høvlet ned

Også denne gangen fikk Neset fortsette med fullt lag. Likevel var det Aasguten som tok initiativet i tredje og siste omgang. Marius R. Steinvik klinket inn 2-5-reduseringen etter et flott angrep, og midtstopper Magne Christiansen ordnet 3-5 etter et offensivt løp.

Heller ikke Aasguten klarte seg uten utvisning. Like før slutt høvlet stopperkollega Torbjørn Ekle ned Nesets Frode Presthus, og dommer Erlend Kjørsvik viste det røde kortet for tredje gang.

God gjennomkjøring

Neset-spilleren tok straffen selv, satte inn 6-3, og helt på tampen fastsatte Neset-stopper Andreas Trefjord sluttresultatet til 7-3 til Neset.

– En kamp med mye godt spill fra både åsbygg og frostinger, er oppsummeringen i kampreferatet.

Begge klubbene skal kommende helg delta i Magnar Lundemos minnecup i Meråker, Neset sågar med to lag.

– En god gjennomkjøring før det, konkluderes det. Så får man kanskje håpe at det går noe roligere for seg der oppe, journ.anm.