Skogn - Osbourne United 29-26(14-8): Skogn var først ute i håndball-lørdagen i Trønderhallen, da Osbourne United kom på besøk for å kjempe om poengene. Vertene tok etter en litt rolig start godt grep om kampen, og ledet med seks mål til sidebytte.

Etter pause tok skogningene ytterligere tak i kampen, og var på det meste åtte mål foran gjestene, men mot slutten ble det unødvendig spennende. Flere svake angrep kombinert med gavmildt forsvarsspill ga Osbourne muligheten til å jobbe seg inn kampen, men de kom aldri nærmere enn 26-29, som var stillingen da sluttsignalet i hallen gikk.

Kjærkomne poeng

- I dag var det i perioder veldig dårlig. Vi burde fått kjørt mer tempo, men mangler litt rytme fremover. Forsvarsmessig slipper vi inn nesten 20 mål i andreomgangen, noe som er for mye. Men vi får to poeng i dag, to poeng som vi virkelig trenger, oppsummerer linjespiller Lars Kristian Aunet.

Aunet, som har returnert fra spill i Strindheim, var et aktivum i 2. omgangen fremover i banen for hjemmelaget. Selv var han bare middels fornøyd med egen innsats.

- Jeg brenner litt for mange avslutninger. Men det er vanskelig å spille på linja mot et forsvar som er så flatt som de spiller. De er rutinerte ringrever som spiller gå-håndball. De har vært med lenge, smiler han.

- Må heve oss

Strekspilleren mener laget må heve seg om det skal bli videre spill på nivå tre neste sesong.

- Det vi viste i dag er ikke godt nok til å berge. Men vi har vist i flere bortekamper i det siste at vi er god nok.

Blandete følelser

Trener Boye Kamp hadde blandete følelser etter kampslutt.

- Jeg er godt fornøyd med 1. omgangen, den legger grunnlaget for at vi vinner kampen. Så har vi litt trøbbel med å spille hurtig nok håndball. Jeg vil gjerne at vi kjører kontringer hele tiden, sier dansken.

Han mener å registrere at det er fremgang, og minner om at laget allerede i morgen har ny kamp, hjemme mot Strindheim i Skognhallen.

- Spiller vi slik som i førsteomgangen i dag, så har vi gode muligheter i morgen. Men vi må spille kollektivt og ikke en og en. Vi jobber hele tiden med å få satt sammen laget slik at det fungerer best mulig. Jeg ser store muligheter for poeng i morgen også, konstaterer Kamp.

Seieren betyr at Skogn går opp på sikker plass i 2. divisjon, med en kamp mer spilt enn Molde. Her er hele tabellen.