Opprykksfavorittene møtes på stadion

Søndag klokken 14.30 spiller Verdal treningskamp mot Orkla på Coop Arena.

– Orkla er jo utpekt som seriefavoritter, og jeg håper Nils Arne Eggen også er på plass. Det gir ekstra krydder til kampen, sier Verdal-trener Jann Rindsem.

Nye fjes å se

Oppgjøret blir Verdals tredje treningskamp i vinter, men den første på hjemmebane. 3-0 mot RBK2 ble fulgt opp med en sterk kamp tross 3-4-tap mot Byåsen. Begge de lagene kan fort bli å regne med i toppen av 2. divisjon i år. Møtet med Nils Arne Eggens klubb vil kanskje gi en pekepinn på styrkeforholdet mellom to av de beste lagene i 3. divisjon. Rindsem håper folk har lyst til å stifte bekjentskap med de nye spillerne Verdal har sikret seg siden sist sesong, og et gjensyn med de andre. Helt fremst på banen stiller de blå og hvite et helt nytt spisspar, Bjørnar Dalsegg Sæter og Rune Johnsen, hentet fra Surnadal og Neset. Kaptein Hans Kristian Nordvoll er ikke med i helgens kamp.

– Vi har en veldig god og bred stall nå, og helgens kamp blir en fin anledning for mange spillere til å vise seg fram, sier Rindsem.

Alltid profesjonell innstilling

Han vil trolig la Fredrik Kristiansen starte på midten i en flat 4-4-2. Fredrik Sunde og Johannes Sæther er to andre spillere som får sjansen mot Orkla. Sistnevnte ble utvist mot Byåsen, og må sone Verdals første offisielle kamp i år. Det blir cupoppgjøret mot Åfjord i mars.

– Treningskamper gir mulighet til å prøve ut ting, men vi legger også mye i slike kamper. Vi har alltid en profesjonell innstilling ute på banen. Det vi presterer nå danner grunnlaget for hva vi kan få til i serien. Vi vil også utvikle vinnermentalitet, og da er alle kamper viktige, presiserer Verdal-trener Jann Rindsem.