Levanger Håndballklubb spilte sin andre kamp for helga da de tok imot Kolstad i Skognhallen søndag. Dagen før beseiret de Heimdal 28-21 på bortebane, uten at det på noen måte virket som spillerne hadde trøtte bein mot Kolstad et knapt døgn senere.

Laget fra Trondheim ble slått med kalassifrene 38-24, og bare til pause sto det 22-8 (!) på resultattavla. Dermed sikret LHK seg to nye, viktige poeng i kampen om opprykket, og står totalt med fire poeng av fire mulige etter helga. Tatt i betraktning at både Heimdal og Kolstad befinner seg i det helt nederste sjiktet av tabellen, skulle det vel bare mangle. Uansett ble det en veldig fin helg for LHKs spillere og støtteapparat, som fortsatt kan kalle seg serieleder i andredivisjon.

Scoret ti

En av kampens store spillere søndag var Vilde Evensen (19). Hun scoret hele ti ganger, seks av målene på straffekast.

– Det ble en del mål i dag, ja. Mange på straffe, i hvert fall, kommenterer Evensen etter kampen.

– Det er ganske nytt for meg. Før spilte jeg jo bare forsvar.

I tillegg til at hun selv spilte en solid kamp er Evensen godt fornøyd med lagets prestasjon mot Kolstad.

– Vi ble ganske overlegen i dag. Jeg synes det er bra det vi greier å prestere, og holder trykket helt fra starten av. Kampen i går gikk ikke helt som vi ville den skulle gå, og da er det imponerende å score så mange mål i dag, mener Evensen.

– Dere vant jo med sju i går også, da?

– Ja, men vi skulle vunnet med flere, svarer hun.

Det er tross alt et godt poeng da LHK leder serien på målforskjell foran Byåsen bredde. Nå er det bare fem kamper igjen av årets sesong, og Evensen er klar på hva som er målet.

– Det er jo å rykke opp, og spiller vi som i dag kan vi klare det, konkluderer 10-målsscoreren fra Sømna.