Verdals herrelag tok søndag imot Orkla FK til treningskamp på Coop Arena. Den endte til slutt med 4-3 til bortelaget fra Orkdal.

Gjestene tok tidlig ledelsen, nærmere bestemt etter seks minutters spill. Verdal skulle svare, og 1-1 kom ved et frisparkmål av nyervervingen Orhun Selvi. Det målet kan forøvrig ses på Verdals Facebook-side. Rett etterpå scoret Rune Johnsen, som også er ny i den blåhvite drakta, og dermed sto det 2-1 til pause i favør Verdal.

Byttet på å lede

I andre omgang var det Orklas tur til å snu om på tingenes tilstand. Med et kvarter igjen å spille utliknet de til 2-2, og ti minutter senere scoret orkdalingene nok en gang. Nok en ny verdalsspiller utliknet igjen til 3-3. Denne gang var det Bjørnar Dalsegg Sæters pannebrask som sendte ballen inn bak Orklas keeper.

Men siste ord var enda ikke sagt, og bortelaget fra Sør-Trøndelag avgjorde kampen med sin 4-3-scoring på overtid. Søndagens kamp blir da den andre sjumålskampen Verdal spiller - og taper - på en uke. Forrige søndag måtte de gi tapt for Byåsen på Dalgård med samme sifre.

Orkla og Verdal er blant lagene som folk flest, inkludert bookmakerne, tror vil kjempe i toppen av årets tredjedivisjonsavdeling. Slik ble denne kampen en fin målestokk for Jann Rindsems menn.

Nykommerne markerer seg

– Vi fikk en del svar både med tanke på enkeltspillere og konstellasjoner, så vi fikk et bra utbytte av kampen. Vi stiller med mye nytt, og da er vi ikke direkte overrasket over at det ikke flyter så godt relasjonelt. Men periodevis viser vi bra angrepsspill også, hvor vi er flinke til å utnytte spisskompetansen til dem vi bruker, oppsummerer hovedtrener Rindsem.

At nysigneringene viser gode takter er selvfølgelig heller ikke et minus.

– Tre nye spillere scorer, og viser sin spisskometanse. Rune (Johnsen) er jo kjempegod til å stikke i bakrom som på det målet han scorer, og Fredrik Sunde serverer han med sin gode fot flere ganger. Selvi scorer på frispark, og Bjørnar scorer «som alltid», avslutter Rindsem.

Verdal XI vs Orkla (4-4-2): Marcus Gressetvold - Johannes Sæter, Erik Olsen (K), Horenus Taddese, Kristian Dragsten - Jørgen Haug, Orhun Selvi, Fredrik Kristiansen, Fredrik Sunde - Bjørnar Dalsegg Sæter, Rune Johnsen.

(Lagoppstillingen er tatt fra Verdal IL fotball menn seniors Facebook-side)