LFK-trener Magnus Powell lovet at de absolutt skulle ta 1. rundekampen i cupen mot Charlottenlund fra 3. divisjon på alvor.

Startelleveren var også sterk: Storevik - Sørmo, Starkenberg, Nordberg, Flakk - Skeie, Mateo, Voll, Astvald - Stokke, Bye.

Tidlig baklengs

Men allerede etter fem minutter tok vertene ledelsen, da Jon Christoffer Brekke headet ballen i mål etter et hjørnespark.

Etter 35 minutters spill kunne LFKs twitterkonto melde at Charlottenlund hadde grei kontroll, og at det nærmeste LFK hadde vært var et volleyskudd fra Bendik Bye etter en fin pasning fra Bent Sørmo.

To spillere ut med skade

Mot slutten av omgangen satte LFK et trykk, og fikk uttelling rett før pause, da høyreback Sebastian Starkenberg la inn og Bendik Bye sendte ballen videre i mål.

1-1 ble pauseresultatet, selv om Charlottenlund fort kunne tatt ledelsen igjen rett etterpå da de fikk en dobbeltsjanse.

En strek i regningen for LFK er at både Adria Mateo Lopez og Espen Berger måtte gå banen med skader, sistnevnte da han blokkerte den ene avslutningen rett før hvilen.

Bølget frem og tilbake

Like etter at lagene kom igang igjen tok Levanger ledelsen 2-1, da LFK holdt trykket oppe etter et hjørnespark, og et presist innlegg fra Vegard Voll traff Benjamin Stokke, som satte ballen i nettet.

Kvarteret ut i andre omgang gjorde LFK sitt siste bytte, da Erik Skeie gikk ut og Jo Sondre Aas kom inn.

Charlottenlund utliknet etter 20 minutter av andre omgang. Hjemmelaget kontret og Robert Vikestad sendte i vei et vakkert skudd med skru fra utenfor 16-meteren.

Med ti minutter igjen var stillingen fortsatt 2-2, i en kamp som stod og vippet. Begge lagene hadde hatt store sjanser etter utlikningsmålet et kvarter tidligere.

Slapp inn mål i siste sekund

Med tre minutter igjen av ordinær tid sørget Jo Sondre Aas for 3-2 til Levanger. Marcus Astvald la innlegget og spissen banket ballen i mål.

Men omtrent i det dommeren skulle blåse av kampen var hjemmelagets luring Robert Vikestad på farten igjen, og satte inn 3-3. Dermed ble det ekstraomganger på Charlottenlund.

I ledelsen for tredje gang

Fem minutter ut i første ekstraomgang tok det for dagen blåkledte LFK-laget ledelsen for tredje gang, da Benjamin Stokke var sistemann på ballen etter et praktangrep. Dermed 4-3 til Levanger med 25 minutter igjen.

Stillingen var den samme da lagene byttet side etter 1. ekstraomgang, og andre ekstraomgang forble målløs. Dermed er Levanger klare for 2. runde i cupen.

TOMÅLSSCORER: Robert Vikestad, her fra noen år siden.