Foreningen Mot Stoff arrangerer sin tradisjonelle vårcup fredag kveld og natt til lørdag. Seks lag har meldt seg på, og de skal spille dobbel serie før det kåres en vinner.

Ti serierunder kårer mesteren

Lagene som skal kjempe om heder og ære, og en pokal, er The Virgins, FMS, Leko Leko futsalklubb, International, Team Sprek og Levangerstudentene. Første kamp spilles klokken 20.00, og så går det i ett med timinutterskamper frem til alle har møtt alle litt over halv elleve på kvelden.

Da starter de på med en ny runde, slik at utpå natta vil alle lagene ha møtt hverandre to ganger.

Laget som er øverst på tabellen etter ti serierunder har vunnet turneringen.

Inntektene til opplevelsestur

De deltakende lagene har betalt en påmeldingsavgift, og det vil være åpen kiosk med kontant betaling i hallen. Overskuddet av arrangementet har FMS bestemt seg for å gi til det landsomfattende prosjektet «Reisen til reisen». Det er et mangeårig prosjekt i regi av Røde Kors, der tidligere rusmisbrukere, psykisk syke og løslatte fanger samler inn penger, planlegger og gjennomfører en utenlandstur.

Prosjektet, som i hvert fall tidligere er støttet av Sosial- og helsedirektoratet, lar et hundretalls personer få dra på tur, personer som kanskje aldri har vært på en utenlandsreise tidligere.

Den første turen ble arrangert i 2006, og gikk da til Puerto del Carmen på Lanzarote.