Vegard Skogheim (bildet) og Jan Halvor Halvorsen har begge vært med å tape hjemme mot LFK denne sesongen, og ingen av dem tror på en snarlig smell for den nordligste klubben i 1. divisjon. Ullensaker/Kisa-sjef Vegard Skogheim innser at hans mannskap tapte mot et bedre lag sist søndag:

Høy klasse

- Levanger har et godt komponert lag med en del spillere av meget høy Obosliga-klasse, sier den tidligere Werder Bremen-proffen Vegard Skogheim.

50-åringen innrømmer at LFK vant fortjent på Jessheim, mens Ull/Kisa ellers har tatt poeng og spilt uavgjort mot Sandnes Ulf og Bryne.

- Det er mulig å underprestere i fotball, men det er tøv å si at Levanger eller noen andre har overprestert. De er faktisk så gode som det de har levert, og er et godt fotballag med klare og tydelige linjer i måten de opptrer på, sier Vegard Skogheim.

Alle slår alle

Også Fredrikstad-trener Jan Halvor Halvorsen syns Levanger har fått et godt fotballag, og ser ingen grunn til at trenden skal snu for LFK.

- Vi spilte jevnt med dem, hadde en omgang hver – men Levanger var dyktige og tok poengene. De har mange gode spillere med mye rutiner, flinke trenere og forutsetninger for å gjøre det bra. LFK vil jo tape før eller senere de også, men vil ganske sikkert hevde seg i denne serien der alle kan slå alle, mener Jan Halvor Halvorsen, som i øyeblikket leder bunnlaget i Obos-ligaen.

Telemarkingen har en treårs-kontrakt i plankebyen, og bedyrer at han er tålmodig i den fotballfrelste Østfold-byen.