Levanger fotballklubb åpnet dørene på klubbhuset for publikum etter lørdagens formiddagstrening. Her fikk de fremmøtte blant annet servert lagoppstillingen fra hovedtrener Magnus Powell.

– Får vi høre noe lagoppstilling, spurte LFK-veteran Erling Eriksen nysgjerrig.

– Det kan dere faktisk få, svarte Powell, som tidligere har vært noe hemmelighetsfull rundt laguttakene sine.

– Vi kommer til å kjøre med Ola i mål. Bent, Tom Erik, Per Verner og Rikard i forsvar. Marcus, sammen med «småpygmeene» Mateo og Petson på midten, og Jo Sondre, Benjamin og Bendik på topp, røpte Powell.

Det betyr at midtbanekriger Vegard Voll er ute fra startelleveren.

– Vegard har gjort en formiddabel innsats i tre kamper, og hjulpet oss veldig mye med det han er god på. Endringene handler om at Hødd har spillere som flytter føttene veldig raskt. De har vært gode på midten. Men vi trenger alle i kampene som kommer og alle vil få bidra,. Vi skal også videre i cupen på onsdag, sa Powell.

Alle unntatt forsvarsspiller Espen H. Berger og målvakt Jonatan Malmberg rapporteres å være spilleklare til søndagens hjemmekamp.

– Vi har hatt en veldig fin uke. Spillerne ser uforskammet pigge ut. Det har kanskje noe å gjøre med at vi har ni poeng av ni mulige. Det gjør noe med pappskallen det også, sa den svenske treneren.

Benjamin Stokke representerte spillergruppa og ga uttrykk for at han gledet seg stort til kampen.

– Vi har sett Hødd på video og gleder oss til å ta i mot dem. De spiller litt likt Follo som vi møtte i fjor, med gamle treneren der, så vi tror det er et lag som passer oss bra, sier Benjamin Stokke.

– De anser seg selv som et topplag og trenger sårt poeng, så jeg regner med de går offensivt ut mot oss. Noe annet vil være rart, legger han til.

Avspark på Moan er klokka 18.00 søndag.