Høydepunkter fra kampen. Hentet fra vår livedekning.

ca 10 minutter: For noen sjanser for Levanger!! Sørmo slår et frispark fra midtbanen mot Nordberg. Stopperen header diagonalt inn i feltet, men avslutningen til Rønning blir stoppet på strek. Returen havner hos Bendik Bye som kliner til på direkten. Ballen treffer en Hødd-spiller og går ut. Meget nærme 1-0 der.

ca 40 minutter: Halve Moan så den inn! Benjamin Stokke avslutter på halvspretten inne i sekstenmeteren, men ballen skrur seg utenfor målet til Urke.

Pause: En kjedelig omgang med fotball er over på Moan. Vi krysser fingrene for at andre omgang byr på mer underholdning og ikke minst scoringer. Kampen har vært jevnspilt, og uten de store sjansene.

75 minutter: 1-0 - Stokke! Peterson og Bye kombinerer fint på venstresiden. Innlegget fra sistnevnte treffer pannebrasken til Benjamin Stokke. Den høyreiste spissen har få problemer med å knuse resten av feltet i lufta, og stanger kula i nettet.

90 minutter: 2-0 - Bye. Bye løper i bakrom og har en hel banehalvdel å boltre seg på. Alene med Urke gjør spissen ingen feil og triller ballen ned i hjørnet.