Det var lenge jevnt på Moan, og det forløsende målet kom ikke før de gjensto ett kvarter. Benjamin Stokke headet inn 1-0, mens Bendik Bye fastsatte resultatet på overtid.

Ranheim syntes lenge å gå mot en sikker trepoenger borte mot nykommeren KFUM Oslo. Trønderne ledet med 2-1 til fire minutter gjensto av kampen. «Kåffa» satte derimot inn en sluttspurt gjestene ikke klarte å svare på og vant 3-2.

Daniel Kvande og Robert Stene scoret for Ranheim, mens Stian Sortevik, Christoffer Dahl og Robin Rasch sto for vertenes mål.

Kristiansund inntok annenplassen på tabellen med 9 poeng takket være 2-1-seieren hjemme mot Raufoss. Daouda Karamoko Bambas to fulltreffere i annen omgang ble avgjørende.

FFK sliter

Sandnes Ulf slo Fredrikstad 3-1. Gjestene fikk sitt tredje tap for sesongen og er sist på tabellen med bare ett poeng.

Pontus Engblom har vært effektivt for Sandnes Ulf denne sesongen, og svensken avgjorde kampen med to scoringer. Han er oppe i fem mål denne sesongen.

Jan Halvor Halvorsens Fredrikstad har fått en lei start på sesongen. Ambisjonene om opprykk må glemmes en stund, for nå handler det om å komme bort fra bunnplassen.

Jerv ble knust

Kongsvinger har fått opp dampen og tok sin annen seier ved å knuse Jerv 5-0 på Gjemselund. Grimstad-laget spilte opprykkskvalifisering i fjor, men i vår er det blitt bare fire poeng på like mange kamper.

Jerv fikk det vanskelig da målvakten Øyvind Knutsen pådro seg rødt kort etter bare 18 minutter. Han felte Adem Güven inne i feltet, og Mats Cato Moldskred scoret på den påfølgende straffen. Güven hadde allerede gitt Kongsvinger 1-0.

Maikel, Ørjan Røyrane og Ioannis Sotiroglou økte hver sin gang.

Sandefjord vant også igjen etter to runder med svake resultater (uavgjort). Ullensaker/Kisa ble slått 2-1 på bortebane. Veteranen Håvard Storbæk ble matchvinner.

Strømmen og Åsane delte poengene i en kjedelig 0-0-kamp. (©NTB)