NM i fotball for G19 fortsetter med kamper som senest skal være spilt søndag 8. mai.

Møter Blink hjemme

Verdal slo Vinne 2-0 på «bortebane» i sin første kamp i turneringen, og skal nå opp mot Stjørdals-Blink. Også den kampen spilles på Coop Arena. I utgangspunktet 8. mai kl. 15.00, men den kan spilles tidligere om klubbene er enige om det.

Verdal har siden de slo Vinne spilt tre seriekamper i eliteserien i Trøndelag. Etter seier 3-2 mot Tillerbyen i serieåpningen, har det blitt to tap mot Trond på bortebane (2-4) og Ranheim på hjemmebane (0-7).

Onsdag denne uka møter laget Byåsen på bortebane i serien, og onsdag 4. mai er det seriekamp mot cupmotstander Stjørdals-Blink på hjemmebane.

Blink slo Tiller 7-2 i sin første cupkamp, og har i likhet med Verdal en seier og to tap i serien. De tapte bare 2-4 hjemme mot Ranheim, slo Byåsen 5-0 borte før de røk på 0-8-tap borte mot Nardo sist.

Møter Ranheim hjemme

Levanger er satt opp med kamp mot Ranheim i cupen, en kamp som etter planen spilles på Moan 8. mai kl. 12.00, men altså tidligere om klubbene blir enige om det.

Levanger-juniorene spiller i en ny regional liga for Møre og Romsdal og Trøndelag, på et vis hakket over eliteserien. De innledet seriesesongen med 4-4 i et drama mot Molde, før de ble slått hele 4-0 av Rosenborg i den andre serierunden. Kommende lørdag møter laget Hødd på hjemmebane.

Motstander Ranheim nedsablet altså Verdal 7-0 sist, og før det har de blå og hvite tapt 2-3 hjemme mot Sverresborg og slått Stjørdals-Blink 4-2 borte. I den første cupkampen sin mørbanket de Meldal 16-0.