Verdal dro mandag kveld til Ranheimsfjæra, hvor rekruttlaget til Ranheim var motstander.

Hjemmelaget tok ledelsen ti minutter før pause, da Aleksander Foosnæs var sist på ballen etter en kontring.

Ikke gode nok

Rundt ti minutter ut i andre omgang doblet Ranheim2 ledelsen, før Verdal innledet en kanonade mot Ranheim-målet. Men mål traff verdalsspillerne ikke, og istedet gikk Ranheims rekruttlag opp i 3-0 med sju minutter igjen å spille.

- Resultatet er litt flatterende, men samtidig kan man ikke skylde på uflaks når man taper med tre mål. Vi er ikke gode nok, erkjenner Verdal-trener Jann Rindsem.

Bommet og bommet

Han beskriver førsteomgangen som jevnspilt, der Ranheim2 scoret på den ene sjansen de hadde. Etter at en feil i verdalsforsvaret åpnet for en svært enkel 2-0-scoring tok Verdal skikkelig tak i kampen og skapte en rekke store sjanser.

- Vi var tre ganger alene med keeper, og en gang var vi to spillere alene foran mål på sju meters hold. Men vi fikk ikke ballen i mål verken på disse sjansene eller de andre skuddene, konstaterer Rindsem.

Kontret i senk

Han la om til tre bak for å trykke på enda mer fremover, noe som åpnet for en ny kontring fra hjemmelagets side og 3-0.

- Nå må vi bare nullstille. Heldigvis er det ny kamp allerede på lørdag, sier Jann Rindsem.

Da kommer Tillerbyen til Coop Arena. Laget som rykket ned fra 2. divisjon i fjor (da under navnet Rødde) har startet med tre strake seire, og en seier der vil føre Verdal tilbake helt opp i toppen.

Elias Mckellar ble utvist for Verdal mot slutten, etter å ha pådratt seg to gule kort i løpet av ganske kort tid.