Værmeldingen fremover er da også hyggelig lesning, noe som betyr at det kommer til å bli en drøss med barn og unge i skateparken i Verdal sentrum.

Skal kjøpe seg ny

Guttene bak SS-kanalen på Youtube, som stadig legger ut nye videoer av sparkesykkel-triks har nådd 82 abonnenter, og lover nå at hvis de får 150 abonnenter innen 19. juli skal Marius Ostad (Wulfsberg Rønning), en av guttene bak kanalen sammen med Mats Knutli, gi bort den gamle sparkesykkelen sin på ettårsdagen for kanalen.

Det vil si 19. juli.

– Jeg skal kjøpe meg ny sparkesykkel snart. Det blir ikke billig, men mamma har sagt ja siden jeg har gjort mitt beste på det jeg liker å holde på med, smiler Ostad.

Hjelper hverandre

Denne uka var han ute for å trikse igjen, med hjelp fra kanalen The Outside Game til filming. Sparkesykkel-trikseren forteller at han har måttet ta det litt rolig den siste tiden, etter at det gikk galt under et triks for en stund siden.

– Jeg hoppet sju meter, men landet feil og skled ut i lysken, sier Marius Ostad.

Nå er imidlertid skaden leget, og dermed blir det mer aktivitet på kanalen fremover.

– Ja, særlig nå som det blir finvær. Så da skal vi filme mye, og så får Mats ta hånd om råmaterialet og redigere det sammen til kule videoer.

TRIKSER PÅ SPARKESYKKEL: Marius Ostad Wulfsberg Rønning.