Klokken 18:00 er det duket for storoppgjør da serieleder Levanger gjester fjorårets tippeligalag Mjøndalen.

Johannes Strand tar deg gjennom kampen øverst i saken.

Første halvdel av førsteomgangen har vært preget av et Mjøndalen som dominerer banespillet. Levanger har vært smått frempå ved noen kontringer, men har ikke klart og utnyttet disse nevneverdig.

- Det er enveiskjøring for øyeblikket. Gjestene har mer enn nok med å forsvare seg. Mjøndalen presser meget høyt, og legger igjen et bakrom det er fullt mulig å utnytte. Hittil har ikke de hvite klart å bruke rommet, skrev vår live-journalist Johannes Strand i åpningsminuttene. Mjøndalen fortsatte presset mot LFK, men gjestene forsøkte å svare. Det ga blant annet en kjempesjanse foran bruntrøyenes mål.

- Aas blir spilt gjennom på glimrende vis, og kommer skrått alene med vertenes sisteskanse. Han er ikke kald nok, og setter ballen like utenfor. Levangers første store sjanse i kampen, og der burde Aas fått til mer, skriver Strand.

Frisparkmål

LFK vant så et frispark i meget god skuddposisjon. Da tok Benjamin Stokke ansvar, og dundret ballen i det lengste hjørnet. Dermed er Levanger i føringen på Isachsen Stadion.

Gult kort til Jo Sondre Aas på LFK. Han står i veien for Midtgarden da han skal ta et frispark. Korrekt dømt av dommeren.

Enorm mulighet for Mjøndalen drøye fem minutter før pause! Hellum får ballen etter et innlegg, og skyter i fra seks meter. Ballen har bra retning, men Ola Rygg henger med og varter opp med en kjemperedning!

2. omgang

2. omgang starter med nesten-sjanse for hjemmelaget. Olsen Solberg slår inn, og Verner Rønning holder på å sette ballen i eget nett. Ola Rygg var også på bærtur der. Drøye fem minutter ut u omgangen fikk LFK to nye farlige sjanser.

- God sjanse for Stokke og Levanger! Levanger utnytter en overgang, og denne gangen er det Stokke som avslutter det hele. Han skyter på halv volley etter et innlegg, men forsøket er litt for svakt og keeper fanger ballen enkelt, skriver Strand.

Kort tid senere kom Bendik Bye med et farlig skudd.

- Han river seg løs på venstreflanken, og får avsluttet mot lengste stolpe. Keeper får en finger på ballen, og det blir hjørnespark til gjestene, skriver Strand.

Etter et kvarter av andre omgang scorer Mjøndalen etter en rekke farlige sjanser gjennom kampen.

- Mål. 1-1. Lindseth får ballen, og fyrer av fra 25 meter. Utagbart for keeper Rygg. Ballen går helt opp i lengste kryss.

Med omkring et kvarter igjen av kampen scoret Mjøndalen igjen, og har dermed snudd kampen.

- Midtgarden er målscorer. Mjøndalen maler på, og etter nok et angrep ender returen i føttene på Midtgarden. Han gjør det enkelt og greit, og dundrer ballen i mål bak en sjanseløs Ola Rygg. Mjøndalen har snudd kampen! skriver Strand.