Verdals kvinnelag tapte forrige helg serieåpningen på bortebane mot Tynset, en kamp som spillemessig var ganske god, men der marginene bikket gal veg.

Mandag kveld spilte laget sin første hjemmekamp for sesongen. Nardo ble sendt hjem med tremålstap. Den målrike kampen endte 5-2 til Verdal, etter at stillingen var 3-1 til pause.

Småsløv start på kampen

– Det er sløvt av oss å slippe inn et tidlig mål, men etter et kvarters tid tar vi tak i kampen og kjører Nardo med hardt press og godt oppbyggende spill. Vi skaper mye, og scorer altså tre ganger, sier trener Kim Tore Løding. Maria Kvelstad Hallem scoret det første og siste, mens Anna Kristina Hynne var sist på ballen ved det midterste.

Starten på andre omgang ble vanskelig for de blå og hvite. Gjestene løftet seg og presset Verdal-kvinnene skikkelig.

– Vi har mer enn nok med å forsvare oss de første ti minuttene, før vi etter hvert får brukbar kontroll og kjenner at dette går vegen. Vi ligger lavt og godt i formasjon når vi ikke har ballen, og er alltid farlige når vi nærmer oss deres mål, sier treneren.

Helt annen kamp til helgen

Ingrid Borgen stod for 4-1-målet, før gjestene reduserte og Hanna Sørensen fastsatte sluttresultatet til 5-2 til Verdal.

– Det var ekstra godt med tre poeng mot et av de antatt beste lagene etter at vi rotet oss litt bort i serieåpningen, sier Løding. Han lot jentene nyte seieren mandag kveld, men lover at laget allerede i dag er nullstilt og har blikket rettet mot kommende fredags bortekamp mot Selbu/Tydal.

– Da møter vi et fysisk robost lag på en liten bane, så det blir trolig en helt annen type kamp å takle, sier trener Kim Tore Løding.

Verdal stilte med følgende lag mot Nardo: Emilie Holthe Kjesbu, Klaudia Karasińska, Hedda Bjørken Winnberg, Guro Sivertsen, Hanna Norum Fornes, Jenny Valeria Langland, Andrea Lund, Runa Steiro Storheil,  Ingrid Borgen, Hanna Sørensen, Erika Dagsvik, Katrine Aspås Pedersen, Anna Kristina Hynne og Maria Kvelstad Hallem.