(NTNUI - Verdal 3-6) Verdals kvinnelag i 3. divisjon har startet sesongen litt variabelt, både spillemessig og resultatmessig, men nå virker laget å være skikkelig på gang.

Serieåpningen mot Tynset endte med et ganske så ufortjent 1-2-tap, før Nardo ble slått 5-2 på hjemmebane. Deretter ble det 2-2 borte mot Selbu/Tydal før ubeseirede NTNUI var motstander torsdag kveld.

Valset over serielederen

Studentlaget hadde fire strake seire og 17-5 i målforskjell, men Verdals kvinnelag viste null respekt.

– NTNUI var gode, men vi var bedre, fastslår trener Ole Einar Marken.

Verdal startet kampen med å brenne tre store sjanser, og typisk nok var det istedet hjemmelaget som utnyttet en misforståelse i verdalsforsvaret og gikk opp i 1-0. Uten at det knekte de blå og hvite. Scoringer av Hanna Sørensen, Maria Kvelstad Hallem, Ingrid Borgen og nok et mål av Maria Kvelstad Hallem gjorde at kampen så punktert ut allerede et stykke ut i første omgang.

– Vi spiller hjemmelaget av banen en periode, men faller i intensitet etter den fjerde scoringen og får fortjent et mål i mot før pause, konstaterer treneren.

Hjemmekamp 20. mai

Vekkeren gjorde at intensiteten kom seg igjen i andre omgang, hvor nye mål av Hanna Sørensen og Ingrid Borgen gjorde at et billig reduseringsmål ti minutter før slutt ikke gjorde noe fra eller til.

– Nå gjelder det å fortsette der vi slapp i dag, når Tangmoen er motstander på hjemmebane neste fredag, fastslår trener Ole Einar Marken.