Det stod bare tre minutter igjen på klokka da Hans Kristian Nordvoll plasserte seg fint i 16-meteren og satte ballen fint nede til høyre for Kolstad-keeperen. Der og da tydet alt på at det ville bli kampens eneste mål, idet Kolstad virket å ha løpt fra seg det meste.

Kolstad nærmest i første

Gjestene fra Trondheim var klar nærmest scoring i første omgang, med to skudd i stengene og en avslutning langt utenfor for nærmest åpent mål. I andre omgang hevet imidlertid Verdal seg betraktelig, og lyktes bedre i sitt høye press. Det ble ikke så mange klare målsjanser av trykket, men Rune Johnsen var nær da han vendte inne i 16-meteren og skjøt et godt lavt skudd som keeper var nede og reddet ved stolperota.

Istedet for at Hans Kristian Nordvoll ble matchvinner, endte kampen 1-1 etter en scoring etter ganske nøyaktig 90 minutter. Marius Einarsen Johansen lot et innkast gå over seg, Kolstad kom til et innlegg som verken han, Johannes Sæther eller Thomas Almli klarte å hindre, og keeper Maciej Raniowski ble stående på streken. Foran mål dukket gjestenes Stian Øien opp og satte ballen kontant i mål fra kloss hold.

– Resultatet er helt greit, men det er naturligvis utrolig surt å miste seieren når vi scorer så sent i kampen, sier kaptein og målscorer Hans Kristian Nordvoll.

Tok litt av skylda

Midtstopper Thomas Almli er enig i den betraktningen, samtidig som han tar på seg en del av skylda for baklengsmålet.

– Det irriterer meg at jeg ikke var lenger ned mot dødlinja der. Da hadde jeg hindret innlegget. Men jeg fryktet at det kunne komme en pasning ut femogførti, det er grunnen til at jeg havner på halvdistanse, sier Almli.

Et surt baklengsmål til tross, når dusjen er unnagjort og den verste skuffelsen har lagt seg, mener forsvarsspilleren at ett poeng er greit å ta med seg.

– Det viktige er at vi ikke taper på hjemmebane, og ikke taper mot de lagene som må antas å kjempe om de fire-fem første plassene.

Steinkjer i neste hjemmekamp

Neste kamp spilles mandag om ni dager, når turen går til Blinkbanen for å møte Stjørdals-Blinks rekruttlag.

– De gir oss neppe noe gratis, selv om A-laget har cupkamp rett etter og vi kanskje kan håpe at de stiller litt svakere enn de kunne ha gjort, antar Almli.

Neste hjemmekamp er storoppgjøret 28. mai mot Steinkjer.

– Det er ingen lette kamper i år. Hver kamp blir cup. Det som er artig, er at det trigger oss til å være fokusert og må gjøre jobben skikkelig hver eneste gang, sier Hans Kristian Nordvoll.

Treneren irritert, men fornøyd

Trener Jann Rindsem irriterte seg også grenseløst over baklengsmålet på overtid, men vil ikke legge skylden på noen spesielle for poengtapet.

– Vi var litt vingeklippet i dag, med mange mann ute. Marius starter sin første kamp, og jeg er imponert over prestasjonene til alle som får sjansen på grunn av alle fraværne. Sånn sett overpresterer vi, fastslår Rindsem.

Mot Kolstad stilte Verdal med åtte verdalinger, én godt innbodd verdaling (Kristian Dragsten), samt polske Maciej Raniowski i mål og Rune Johnsen fra Nesset på Levanger på topp.

JUBELSCENER: Kristian Dragsten og resten av verdalsspillerne jubler sammen med målscorer Hans Kristian Nordvoll (inneklemt).