Kampen mellom Verdal og Kolstad ble i første omgang akkurat så tett og jevn som forventet.

Kolstad hadde taket på midtbanen de første 45 minuttene, men ingen av lagene vartet opp med noe finspill. Istedet ble det flust av tøffe dueller overalt på banen, fire gule kort - tre av dem til verdalsspillere - og få målsjanser.

To stolpeskudd

Kolstad var nærmest et ledermål, med to skudd i stolpene. De hadde også ballen i mål ved en anledning da det var offside.

Verdal var vært småfarlig på noen innlegg, uten at det blitt noen gode avslutninger av det.

I andre omgang kom Verdal mye bedre med i kampen, og satte tidvis et bra trykk på gjestene. Rune Johnsen var nærmest å score for Verdal da han vendte inne i feltet og sendte i veg en markkryper som keeper reddet. Kolstad hadde også sine sjanser, men skuddene gikk stort sett utenfor.

Tok ledelsen på tampen

Tre minutter før slutt satte så Hans Kristian Nordvoll ballen i mål til 1-0 for Verdal, som så ut til å endelig slå Kolstad igjen etter at de ikke har gjort det siden nedrykket til 3. divisjon i 2002.

Men idet klokka passerte 90 minutter fikk Kolstad sin utlikning med et skudd fra kloss hold. 1-1 var et greit resultat, idet lagene hadde hver sin omgang. Likevel var resultatet mest surt for Verdal med det sene ledermålet.