Lars Johannessen tar det første stykket av bursdagskaka til LFK i formiddag - sammen med andre ildsjeler som Bertil Rysgård (t.v.), Ragnar Olsen og Erling Eriksen. Bak står Bård Hjulstad med flagget.

Klubbens innerste kjerne var samlet, trener Magnus Powell kom også og fikk bløtkake sammen med blant sportssjef Andreas Holmberg, spillere og klubbleder Robert Eriksson. Verdalingen tror 20-åringen er konsolidert i norsk toppfotball i løpet av de neste 20 årene:

Pub og supportere

– Vi skal bli et etablert Obosliga-lag, som kanskje også kan ta steget opp i eliteserien med tid og stunder. LFK er og skal være en klubb for hele distriktet, og som innherredsbyggen identifiserer seg med og bryr seg om, sier Robert Eriksson.

– Vil en kommunesammenslåing bety noe for LFKs framtid?

– Nei, kjærligheten til fotballen kjenner ingen kommunegrenser! Det er stadig flere som er interessert i LFK, den glimrende sesongstarten har stimulert den ytterligere - og jeg ser at også flere og flere verdalinger er opptatt av klubben. Målet er å forsterke identiteten ytterligere, og i så måte er supporterklubben Stallions en veldig viktig bidragsyter. Neste helg åpner også fotballpuben, og LFK blir mer og mer synlig i lokalmiljøet, påpeker Robert Eriksson.

Fotballnerd

Han innrømmer at han hadde en dårlig dag etter årets første nederlag, mot Ranheim 16. mai - men Eriksson frykter ikke at medvinden er snudd. Søndag kveld er han på plass i Oslo, for å se KFUM mot Levanger:

– Jeg er fotballnerd og starter helga med å se Stabæk mot Tromsø. Det blir aldri for mye fotball for meg, men Ranheim-kampen var tung å fordøye. Det var bare såvidt jeg maktet å stryke 17. mai-skjorta til datteren min, forklarer den tidligere arbeidsministeren.