Verdal spilte 1-1 borte mot Stjørdals-Blink2 mandag kveld. Hjemmelaget stilte med en rekke A-spillere, omtrent like sterkt som de stilte mot Charlottenlund i forrige kamp da de vant 6-1, og da de slo Byåsen2 3-2 i kampen før det. Mot Steinkjer for fire runder siden var det derimot et langt mindre merittert mannskap Gary Hogans rekruttlag mønstret.

Hvert sitt mål før pause

Nedzad Sisic startet på benken mot Verdal, men kom inn allerede før halvtimen var spilt, og scoret like godt på sin første ballberøring - en heading etter et innlegg fra venstre.

Hans Kristian Nordvoll skapte balanse i regnskapet ti minutter senere, da han etter mye frem og tilbake i feltet fikk skutt ned i høyre hjørne med venstrebeinet.

Da hadde Rune Johnsen allerede misbrukt et par store muligheter på 0-0 og 1-0 til hjemmelaget.

Kunne avgjort

Andreomgangen ble jevnspilt, mellom to lag som begge gikk for tre poeng. Tross litt hawaiipreg ble det ikke altfor mange store sjanser av det, men på slutten kunne Verdal ha stukket av med seieren gjennom to store målsjanser ved Joakim Auran og Elias Mckellar.

- Alt i alt er vel 1-1 greit nok, men igjen så vil det seg ikke helt foran mål for oss, sier Verdal-trener Jann Rindsem.

Skal vinne mot Steinkjer

Han beskriver oppgjøret som en kamp uten for mye finspill, der Verdal var det lille hakket bedre enn Stjørdals-Blinks rekruttlag.

- Vi skulle gjerne hatt tre poeng, men tar med oss det ene. Det er viktig å ikke tape kamper mot de andre i toppen. Samtidig bør vi snart vinne igjen. Mot Steinkjer til helgen er det egentlig ingenting annet som gjelder. De er tre poeng foran oss, påminner Jann Rindsem.

Ranheim2 og Steinkjer har begge 15 poeng på toppen av tabellen. Verdal med sine 12 poeng er nummer sju i den svært jevne tredjedivisjonsavdelingen, med like mange poeng som de to lagene over seg.