Mandag kveld ble årets fjerde seriekamp i 5. divisjon spilt. Ifølge lagets Facebook-side en rysare av en fotballkamp hvor Vinne tross stort overtak ikke klarte å få ballen i mål bak Nessegutten-keeper Andreas Ørsleie før etter at ordinær tid var ute.

– 17-4 i målsjanser, lyder den subjektive kalkuleringen fra hjemmelagets side.

Ny tøff kamp torsdag

Vinne byttet sju mann midtveis i kampen, for å vise frem bredden i 26-mannstroppen. De første 45 minuttene var spillemessig de aller beste fra Vinnes side, men de klarte å skape trykk på Nessegutten de siste ti minuttene gjennom flere dødballer.

Til slutt fikk Inge Dretvik satt ballen i mål ett minutt på overtid, noe som ga Vinne en fortjent 1-0-seier. Laget valgte selv å kåre keeper Kim Heggelund til sin bestemann. Han vartet opp med bunnsolid spill gjennom hele kampen og en matchvinnerredning rett før slutt.

Vinne har dermed tre seire og en uavgjort så langt i serien. Neste kamp spilles allerede torsdag, borte mot Aasguten. Det blir en kamp mellom nummer en og to på tabellen. Aasguten har pene 16-0 i målforskjell på sine to første hjemmekamper, men uten seier på bortebane er de tre poeng bak Vinne.