Håndballspilleren forlot Levanger da de havnet helt ned på nivå tre etter fjorårssesongen, og prøvde lykken i den nye eliteserieklubben Molde. De fikk bare en sesong på øverste nivå, men det er ikke nedrykket som gjør at Julie Nygård reiser fra Romsdalen.

– Jeg har ikke funnet meg helt til rette utenfor banen, sier Nygård til Namdalsavisa.

Mistet spillegleden

Hun fremhever at hun har hatt det fint sammen med laget og lært mye, men at hun har savnet et miljø utenfor håndballbanen.

På banen har det heller ikke blitt så mye spilletid som hun ønsket, og kombinasjonen av disse tingene gjorde at spillegleden etter hvert forsvant.

Mest trolig LHK-retur

På spørsmål fra Namdalsavisa om ny klubb forteller Nygård at det har vært samtaler med både Byåsen og Levanger, men at gamleklubben nok er mest aktuell.

– Det er et miljø jeg er veldig godt kjent med, noe som har veldig mye å si. I LHK vil jeg nok også bli satset på som bakspiller, mener Julie Nygård, som i Molde endte opp med å kjempe med den tidligere landslagsspilleren Isabel Blanco (37) på strekplass.

19 år gamle Julie Nygård skal nå fullføre videregående før alt settes inn på håndballkarrieren - i samspill med godt vennskap utenfor parketten. Det kan bli vinn-vinn for både henne og LHK, som heldigvis gjorde oppholdet i 2. divisjon kortest mulig.