- Det var deilig at det endelig løsnet. Jeg har i grunnen gått å ventet litt på dette. Det har gått bedre og bedre på trening. En spiss skal score mål, men jeg må få skryte av de andre på laget også - og kanskje spesielt Hasse. Jeg synes samarbeidet mellom oss begynner å gå bedre og bedre.

En smørblid Rune Johnsen smilte godt i skjegget etter at Buvik var slått 4-0 på Verdal stadion lørdag ettermiddag.

Rune avgjorde på mange måter kampen alene. Etter at gjestene hang godt med den første halvtimen, og hadde sågar et lite overtak, så bestemte den kjappe spissen at nok fikk være nok.

Tre på 15

Mål etter 29, 40 og 44 minutter sørget for at Verdal ledet komfortabelt 3-0 til pause.

Kjennere vet jo også at tre mål i samme omgang gir betegnelsen "ekte hat-trick". Ikke mange kan smykke seg med den tittelen på et visst fotball-nivå.

Andre omgang ble en ren transportetabbe. Verdal var best og kunne scoret ytterligere et par mål.

Det ble imidertid med den ene, da midtstopper Thomas Almi stanget inn en corner på flott vis.

Rune Johnsen kunne også med litt dyktighet og tur ha blitt fem-målsscorer, men var storfornøyd med de tre han fikk i protokollen.

- Ja, klart jeg er det. Man må regne med å brenne noen sjanser, men nå har jeg gått fra 5 til 8 mål på en kamp, så det hjelper godt på snittet.

Ferdig med LFK

Han forteller at ambisjonen er 15 mål før sluttstrek settes. Han hvisket etterpå  at han burde sagt 20, så de som følger litt ekstra med kan jo ha det bak øret når vi etter hvert kommer ut i oktober.

Hvis dette fortsetter - kanskje LFK ringer?

-Nei, jeg tror Verdal sitt nivå passer meg bedre. LFK-tiden er nok definitivt over for min del. Jeg trives godt i Verdal, og nå er fokuset at vi skal vinne nok kamper slik at vi ihvertfall blir minimum nummer fire til slutt.

Fokus på A-laget

Trener Jann Rindsem var glade for å være tilbake på vinnersporet igjen. Søndag venter Rosenborg i juniorcupen, men som treneren sier; Det er A-laget som blir prioriert.

Hva som skjer med juniorene som spilte dagens kamp er ikke godt å si, men mest sannsynlig så spiller ihvertfall ikke Abdulla mot Rosenborg.

Rindsem er storfornøyd med at juniorlaget er blant de 32 beste lagene i Norge, men fokuset nå er å bli blant de fem beste i 3. divisjon slik at man holder plassen eller rykker opp, alt etter hvordan man ser det.

Rindsem følger godt med, og etter å ha studert de andre avdelingene så tror han en femteplass vil holde når sesongen er over.

Rolig helg

Allerede tirsdag venter NTNUI. De tapte mot Charlottenlund på fredag, så mye kan tyde på at studentene i Trondheim har begynt sommerferien allerede.

Men uansett så vil ikke Jann Rindsem ha noen flere "blemmer". Han var ikke særlig blid etter stortapet mot KIL/Hemne.

Nå får derfor guttene streng beskjed om å restituere godt, slik at de igjen er "fit for fight" når trondheimslaget kommer på besøk.

Selv om det var fint fotballvær på Verdal var det et skuffende oppmøte. Rundt 50 tilskuere så oppgjøret.

Om det var skoleferie eller EM-fotball som var årsaken er ikke godt å si.

Vi får håpe flere tar turen tirsdag, for det Verdal viste den siste timen lørdag lover godt for fortsettelsen.

Thomas Almli stanger inn det fjerde målet for Verdal. Buvik-keeperen er på "bærtur".