Eirik Nordvik fra Steinkjer vant herreklassen i Veressjøen Rundt, mens Kristin Marie Wiseth igjen tok seieren i dameklassen. Hun vant også fjelløpet i fjor. Totalt stilte 35 løpere i konkurranseklassen av det tradisjonsrike fjelløpet i Vera. 130 personer deltok i trimklassen. I tillegg stilte 90 store og små i Minisjøen.

Tett i herretoppen

Steinkjermannen Eirik Nordvik vant herreklassen på tiden 1.04.48 på den 14,9 kilometer lange løypa, som i år var tørrere og bedre enn på flere år. Tiden var 13 sekunder bedre enn nestemann, som ble Hallgeir Aspli fra Frol IL.

Kristin Marie Wiset vant kvinneklassen på tiden 55.39 på den 11 kilometer lange løypa. Hun kom i mål 6.23 foran nummer to, Signe Fikse fra Helgådal IL.

Herreklassen 19-34 år fikk flest deltakere i år med sine ti løpere. Klassevinner ble løpstalentet Hallgeir Aspli fra Frol IL, som kom i mål på tiden 1.05.01. Han vant klassen 4.35 foran nummer to, Thomas Andre Haugan fra Helgådal IL.