35-åringen som til daglig jobber som controller ved regnskapsavdelinga på Kværner i Verdal har brukt to ukers ferie i Frankrike. Der har han sett ikke mindre enn fire kamper i Europamesterskapet i fotball.

– Vi så Wales-Slovakia og Ungarn-Østerrike i Bordeaux, og Ungarn-Island og Polen-Ukraina i Marseille. Vi søkte om billetter allerede i fjor sommer og visste ikke hvilke kamper vi fikk. Det ble kanskje ikke de storkampene vi hadde håpet på, men det ble en opplevelse for livet uansett, sier nessebyggen.

Følte seg aldri utrygg

Supporterbråk og terrorfrykt har skapt store overskrifter i media under EM. Aarvik rapporterer om gemyttlig stemning under de fire kampene som nøytral tilskuer.

– Det var veldig bra stemning både på og utenfor stadion slik vi opplevde det. Under gruppespillet er jo alle fortsatt med og det er fest over alt. Det var snakk om at russiske tilskuere skulle kommer for å se Polen-Ukraina og det ble derfor sett på som en høyrisikokamp, men det var bare god stemning mellom supporterne i denne kampen også. Jeg følte meg aldri utrygg på noe vis. Det er politi og militær over alt, forteller han.

– Så helgarderte vi oss med å heie litt på begge lag, ler Aarvik.

Bestilte billetter i fjor

35-åringen fikk også med seg flere kamper under VM i Brasil for to år siden. En kostbar hobby kan man kanskje tro, men billettprisene er ikke så avskrekkende ifølge Aarvik.

– Når man bestiller i så god tid som vi gjorde ligger billettet fra 55 til 105 Euro. Vi bestilte overnatting via Airbnb, så det ble heller ikke så dyrt. For en som en over gjennomsnittet interessert i fotball, er det stort å oppleve et mesterskap som tilskuer. Det er et folkeliv over alt hvor man ferdes. Vi fikk også tid til å sykle litt rundt og tilbrakte en del tid på stranda. Kort og godt en bra ferietur, oppsummerer han.