LFK er eneste lag i Obosligaen som har vært blant de tre beste på tabellen helt siden serien startet, og tar ferie på tredjeplass - selv om det skulle ende med tap i vårens siste seriekamp på Moan søndag. Den fantastiske våren har foreløpig resultert i 29 poeng, det kan ende med 32 poeng før spillerne tar en velfortjent ferie.

Vekker oppsikt

- Etter litt over halvspilt sesong er vi i Levanger blant de 20 beste lagene i Norge. Det skrives historie på Moan om dagen! Vi har vist oss bedre enn større byer og langt større lag med langt høyere budsjetter.  Vi er en ydmyk, sulten og uredd gjeng har store planer om å skrive mer historie utover sesongen, og vi starter på søndag hjemme mot Ullensaker/Kisa, skriver midtbanekjempen som har spilt på mange nivå, og vet hvilken prestasjon LFK er i ferd med å gjennomføre.

De første 16 kampene har gitt flere poeng enn klubben hadde etter 27. serierunder i fjor! Framgangen under Magnus Powells ledelse vekker oppsikt, langt utenfor Trøndelags grenser. Når 1. divisjon tar ferie, ligger LFK an til å få spille kvalifisering til eliteserien!

Dro til Bangsund

- Dette er alt annet en hverdagskost, dette er helt unikt for en by og et lag som Levanger. Det er ikke lenge siden vi spilte 3. divisjon og reiste til Kvam og Bangsund. Nå er dette byttet ut med 1. divisjon og turer til Sandefjord og Fredrikstad. Smak litt på den! skriver Vegard Voll.

LFK har totalt samlet 8.400 tilskuere på hjemmebane - det betyr et gjennomsnitt på hjemmekampene på bare 1.200 mennesker. Selv bunnlaget Bryne har høyere tilskuertall, og fotballinteresserte på Innherred bør snart kjenne sin besøkelsestid. Første anledning er oppgjøret mot Ullensaker/Kisa søndag klokka 18.

- Vi håper at flest mulig vil ta del i dette sammen med oss og møter opp på Moan. Vi er stolte av å representere byen og Nord-Trøndelag, påpeker Vegard Voll.

P.S.: LFK har faktisk tatt flere poeng på bortebane enn på Moan så langt i 2016-sesongen. Levanger har ikke sluppet inn mål i noen av de fire hjemmekampene som er vunnet.