Anført av flere spillere i storform ble Ullensaker/Kisa flere hakk for små mot et fremadstormende Levangerlag på Moan i kveld. Første omgang var jevnspilt og uten de helt store sjansene. Omgangen var preget av mange enkle feil, og to godt organiserte forsvar. Like før pause fikk Levanger imidlertid uttelling. Et hjørnespark fra Andreas Peterson ble kriget tilbake i feltet av Vegard Voll. Etter litt klabb og babb inne i feltet fikk Lars Emil Flakk kjempet inn oppgjørets første mål. Scoringen var det siste som skjedde i omgangen, og lagene gikk med det til pause på stillingen 1-0.

Brassescoring

Etter hvilen skulle de 1134 tilskuerne på Moan få mye å glede seg over. Først fikk bortesupporterne samt den nøytrale tilskuer glede seg over det som var et klassemål fra bortelagets Nicolay Solberg. Fra kloss hold brassesparket han inn utligningen til gjestene fra Jessheim. Det tok Levanger et drøyt kvarter å ta tilbake ledelsen. Marcus Astvald hadde akkurat kommet inn fra benken da han fosserte ned langs venstresiden og serverte Benjamin Stokke inn i feltet. Levangers toppscorer løp seg fri og dunket inn dagens andre ledermål med venstreslegga.

Selv om gjestene måtte ha scoring, maktet ikke Jessheimlaget å komme til de store farlighetene. I stedet var det Levanger som punkterte kampen ti minutter før slutt. Adria Mateo Lopez dro av et par motspillere før han slapp ballen til Stokke i eksakt riktig tidspunkt. Alene med Stefan Hagerup gjorde toppscoreren ingen feil, og fastsatte dermed sluttresultatet til 3-1. Nå tar lagene i OBOS-ligaen ferie, og neste kamp for Levanger spilles ikke før 31.juli, borte mot Strømmen. Kampen følger du naturligvis på våre nettsider.

Disse var på banen:

Levanger (4-4-2): Ola Rygg - Bent Sørmo (Lykke Strand fra 84'), Espen Berger, Tom Erik Nordberg, Lars Emil Flakk - Bendik Bye, Vegard Voll, Adria Mateo Lopez, Andreas Peterson - Benjamin Stokke, Jo Sondre Aas (Astvald fra 65')

Ullensaker/Kisa (4-4-2): Stefan Hagerup - Jan Tore Amundsen, Thomas Braaten, Edmit Asani, Vetle Dragsnes - Karsten Rognerud (Burkhardt fra 46'), Truls Jørstad, Jonas Fjeldberg, Fredrik Krogstad - Nicolay Solberg, Kristoffer Ødemarksbakken