– Vi meldte interesse for Erik Skeie, Victor D. Barrera og Sebastian Starkenberg. Spillere som har spilt lite for A-laget til Levanger. Skeie har fått flere innhopp i det siste, Victor er tilbake fra skade og Starkenberg er for høyt priset og har høyere ambisjoner. Det var derfor uaktuelt å låne ut disse tre, forteller hovedtrener i Verdal, Jann Rindsem.

Vurderer tilbud fra LFK

LFK svarte med å tilby Verdal lån av juniorspillere i stedet for de nevnte tre som var ønsket.

– Vi fikk svar om at det ikke var aktuelt å låne ut dem vi spurte om og fikk tilbud om lån av andre spillere. Vi vurderer nå tilbudet fra LFK, sier Ole Lasse Holmlimo som var i møte med Holmberg og LFK om spillerutveksling mandag denne uka.

Verdal-trener Rindsem ønsker å styrke stallen til høstsesongen etter å ha mistet flere sentrale spillere nå i sommer. Det er spesielt behov for stoppere og en ny keeper.

– Jøran Fossmo har returnert til Mo, Johannes Sæther flytter til Oslo og Maciej Raniowski er usikker på grunn av sykdom i familien. Hans situasjon er uavklart. Vi holder derfor dørene åpen for nye spillere foran høstsesongen, sier Rindsem.

Stor pågang om spillerlån

For LFK er det uaktuelt å låne ut A-lagsspillere til lokale klubber i lavere divisjoner.

– Det er stor forskjell mellom Verdal og Levanger akkurat nå. Vi er tre poeng fra opprykk. Ingen av våre spillere med profesjonell kontrakt er aktuell for utlån til klubber andre- og tredjedivisjon, sier sportssjef i LFK, Andreas Holmberg.

Han opplever stor pågang fra klubber som er interessert i spillere på overraskelsesslaget LFK i OBOS-ligaen.

– Telefonen går varm til tider, men det tyder bare på at vi har gjort noe riktig. Det er klubber som både vil låne og kjøpe. Også eliteserieklubber har vist interesse, bekrefter Holmberg.