Det begynner virkelig å ta form med planene for Leva-Fro Arena Elberg. Byggestarten er for lengst satt i gang, og det nye anlegget er under full utbygging. Det betyr en elleverbane og to femmerbaner - alle med kunstgress. I tillegg skal klubbhuset etter hvert få en oppgradering.

Millionprosjekt

Baneanlegget finansieres blant annet med over 200.000 kroner i sponsing av Leva-Fro, samt med totalt 800.000 kroner fra kronerulling og øvrig sponsing. Totalt har ombyggingene og opprustingene Elberg står foran en prislapp på 6,4 millioner kroner. Omkring to millioner kroner blir dekket gjennom spillemidler. Kunstgresset er av aller nyeste modell, og er en forbedret utgave av det som er lagt på Coop-banen i Verdal.

Stor klubb

Anlegget blir et kjærkomment tilskudd til IL Sverres mange medlemmer, som den største breddeklubben i Levanger. Leva-Fro vil også bidra til å drifte kiosken i klubbhuset og levere tjenester til større arrangementer på nybanen etter ferdigstillelse.

- Det blir en tipp topp arena, uttalte prosjektleder Espen Leirset til Innherred i juni.

Den siste kampen på den gamle gressbanen ble arrangert i begynnelsen av juni, like før byggearbeidet startet. Den æren fikk G16-laget til Sverre, som tok imot Vuku til dyst. Etter planen skal anlegget stå klart til innvielse i august.