Denne uken har Levanger fotballklubb arrangert en lokal treningsleir for A-laget og en rekke juniorspillere, som en kickoff til høstsesongen. Som en del av treningsleiren på øya, arrangerte de en treningskamp mot Steinkjer FK på Dragåsen stadion foran lokale øybeboere som publikum. Kampen endte 4-1 i favør Levanger, etter at hjemmelaget styrte det meste i kampen. Benjamin Stokke åpnet målfesten etter ett kvarter, før Andreas Petersons returball endte hos Stokke og i mål. Det ble også pauseresultatet.

Etter hvilen byttet Magnus Powell ut det meste av laget på banen for å la ungguttene prøve seg. Da slo Ove Anders Haugskott fra Mule til og satte inn sitt første mål for Levangers A-lag i debuten. Erik Skeie fulgte opp med LFKs fjerde scoring etter 65 minutters spill. Steinkjer fikk et trøstemål kvarteret før slutt, da Eirik Nordseth reduserte til 4-1 på et frispark.

Ifølge Trønder-Avisa pådro Rikard Nilsson seg en strekk i kampen. Det er foreløpig ukjent hvor lenge han blir ute med skadeavbrekk.