Det er vel i grunnen litt typisk. Så langt har vi hatt en flott sommer, men når Stiklestad Golfklubb først skulle ha storstilt jubileumsfeirng så slo trønderværet til.

Men det så ikke ut til å legge noen demper på de tross alt imponerende 120 deltagerne, som hadde møtt opp for å kjempe om flotte premier.

For klarer du å slå ballen i hullett på ett slag i løpet av de to rundene i helgen, så kan du faktisk ta med deg en Toyota Yaris eller en campingvogn hjem, eller kanskje du heller vil velge en kjøkkeninnredning til 200.000 kroner.

Likevel hadde daglig leder Tore Halvorsen håpet på bedre deltakelse, selv om han ikke har lov til å være skuffet over det tross alt bra antallet som dukket opp.

Håpet på flere

- Dette med YR er ikke bare bra. Folk sjekker til stadighet, og hvis spådommene er heller dårlig, så velger folk å blir hjemme. Jeg hadde innerst inne håpet på det dobbelte, men for all del - 120 deltakere er det jo mange andre arrangører som kan misunne meg.

Før start var det tale ved styreleder i golfklubben, Oddbjørn Sjøvold, og ikke minst av fjorårets nyvalgte golfpresident, Marit Wiig.

Imponert president

Den gamle håndballstjernen og idrettsbyråkraten var storligen imponert over sitt første besøk i Verdal.

- Nå har jeg fått med meg spel-premieren på onsdag, og så har jeg hørt både på Sidsel Wold, Per Fugelli, og fredag kveld fikk jeg også med meg Ingrid Bjørnov-konserten. Og i kveld har jeg tenkt å se Spelet igjen, for maken til opplevelse skal man lete lenger etter. Jeg er nesten nødt til å se det en gang til, slik at jeg kan få med meg alle inntrykk, sier en overveldet president.

Hun har også hørt så mye flott om golfbanen på Trones, at nå gledet hun seg til å spille den for første gang, så fikk det heller være at været ikke vare det beste.

Turneringen på Stiklestad spilles både lørdag og søndag før vinnerne kåres.

Deltakerne kommer helt fra Harstad i nord til Molde i sør. I tillegg er også flere golfspillende svensker på besøk.

Det er bare å ønske alle lykke til i de flotte omgivelsene på Trones-halvøya.