Trener Magnus Powell vil som vanlig ikke offentliggjøre laget før han må: Når 75 minutter gjenstår til kampstart, men mye tyder på ny tillit for de elleve som sikret sesongens tiende seier mot FFK på Moan.

Andreas Peterson sliter fortsatt med smerter under den ene foten, og spiller ikke. Hos Hødd er lagkaptein Wrele ute med karantene, men klubben kan benytte den innleide finske Brann-backen Hatakka.

Hjemmesterke

Hødd er Obosligaens mest typiske hjemmelag, og seriens dårligste på fremmed gress. Ikke mindre enn 20 av lagets 21 poeng er tatt på Høddvoll, der sunnmøringene forrige gang slo topplaget Kristiansund 1-0. På Hødds hjemmeside går det klart fram at vertene går for nye poeng i kveld:

"Hødd har vist den siste tida at dei kan slå dei beste, noko som vi såg i kampen mot KBK. Levanger er eit av topplaga i divisjonen og er plassert på ein 2. plass før søndagens kamp. Laget blir trena av tidligare Lillestrøm-spelar Magnus Powell. Ein spelar å sjå opp for er Jo Sondre Aas som er Levanger sin toppscorar.

Vi trur at det blir ein tøff og jamn kamp, men at Hødd tek det lengste strået og sikrar nye tre poeng på heimebane!"

P.S.: Hødd er favoritt til å vinne - skal vi tro odds-setterne i Norsk Tipping