Søndagens toppkamp hjemme mot Jerv påførte Levanger nok et tap og i tillegg én ny skade og to karantener. Andreas Lykke Strand måtte ut med en stygg ankelskade før ti minutter var spilt, i sin første kamp fra start i 1. divisjon. Han blir trolig erstattet av Marcus Astvald som også kom inn for unggutten i Jerv-kampen.

Kaptein Per Verner Rønning pratet på seg et gult kort og Adria Mateo Lopez led samme skjebne etter å ha plukket opp ballen på Jervs frispark. De erstattes henholdsvis av Tom Erik Nordberg i midtforsvaret og Vegard Voll på sentral midtbaneposisjon. Voll er tilbake fra karantene etter den mye omdiskuterte utvisningen i bortekampen mot Hødd.

Rikard Nilsson sliter fortsatt med en strekkskade og hviles derfor i onsdagens kamp. Inn kommer Lars Emil J. Flakk på venstre backplass.

Tabelljumbo Bryne har tatt kun 14 poeng til nå i sesongen, og tre av disse har kommer i de siste kampene. Jærbuene har spilt uavgjort mot Ranheim, Kongsvinger og nå sist mot Sandnes Ulf på søndag.

– Bryne har hatt en dårlig sesong poengmessig. Men de er et bedre lag enn poengene forteller. De har mange gode, rutinerte spillere og har byttet trener, noe de tydeligvis har fått mer energi av. Det blir nok en tøff kamp på onsdag, som det alltid blir mot Bryne på Jæren, sier LFK-trener Magnus Powell.

Avspark er klokka 19.00.