Dermed klatret midtbanespilleren opp på tredjeplass på statistikken over spillere med flest kamper for levangerklubben. Vegard Alstad Sunde topper fortsatt lista med sine 281 kamper i LFK-trøya foran Espen Winnberg med 261 kamper. Etter Bryne-kampen på onsdag står Voll nå med 251 kamper for LFK.

LFK har betydd mye

– Det er ingen tvil om at det er stort å ha passert 250 kamper for Levanger. Det er den klubben som har betydd desidert mest for meg som fotballspiller og min egen utvikling, sier Voll.

Midtbanespillerens drøm har i alle år vært å ta laget opp til 1. divisjon. Det klarte de i 2014, men det var uten Voll som denne sesongen spilte for Ranheim.

Minnes opprykkskampen mot Nidelv

– Det var en bittersøt opplevelse å se at Levanger endelig klarte å rykke opp og at jeg selv ikke fikk ta del i den oppturen. Men det er fantastisk å få være med og spille i 1. divisjon med laget nå. Det er her jeg har tilbrakt det meste av tid som fotballspiller. Jeg er nå inne i min tidende sesong i LFK-trøya.

Opprykkskampene mot Nidelv da Levanger klatret opp til 2. divisjon i 2001 står igjen som hans beste LFK-minne, foreløpig.

– Jeg husker vi lå under 0-2 etter bortekampen og vant 3-0 i returkampen hjemme på Moan. Da var det fullt rundt hele banen. Folk sto på paller rundt gresset. Perioden 2002 til 2005 var artige år, mimrer Voll.

Oversikt over spilte kamper for LFK:

  1. Vegard A. Sunde - 281 kamper

  2. Espen Winnberg - 261 kamper

  3. Vegard Voll - 251 kamper

  4. Stig Gøran Brenne - 224 kamper

  5. Morten Ravlo - 200 kamper

  6. Per Verner Rønning - 190 kamper

Se komplett statistikk på LFKs hjemmeside.